İkinci şube Mogan Park’a

Güncelleme Tarihi:

İkinci şube Mogan Park’a
Oluşturulma Tarihi: Haziran 14, 2021 00:00

Uzun yıllardır mevsimlik çiçek ve bitkileri uygun fiyatlarla Başkentlilerle buluşturan Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) ANFA Bitki Evi, Altınpark’tan sonra ikinci şubesini Gölbaşı Mogan Park’ta açtı.

Haberin Devamı

ANFA Bitki Evi, papatyadan minyatür güle, camgüzelinden 11 ay çiçeğine, sümbülden paşa kılıcına rengârenk çiçekleri satışa sunuyor. Karşıyaka Mahallesi, Mogan Rekreasyon Alanı içerisindeki Küme Evleri 17 numarada hizmet vermeye başlayan ANFA Bitki Evi, pazar günü hariç haftanın 6 günü 08.00-18.00 saatleri arasında açık olacak.

İkinci şube Mogan Park’a


KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUYAN PROTOKOL

Öte yandan ABB, Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi ile ‘Kültür Varlıklarının Korunması, Araştırılması ve Eğitimi’ için iş birliği protokolü imzaladı. Protokolü, Kültür ve Tabiat Varlıkları Daire Başkanı Bekir Ödemiş ile Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Orhan Kurtoğlu imzaladı. Başkent’te tarihi mirasa sahip çıkarak kültür varlıklarının korunması ve gelecek kuşaklara daha sağlıklı bir şekilde aktarılması amacıyla restorasyon, araştırma, eğitim ve yayın faaliyetleri için ortak çalışmalar gerçekleştirilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!