Hiçbir işçinin iş akdi feshedilmeyecek

Güncelleme Tarihi:

Hiçbir işçinin iş akdi feshedilmeyecek
Oluşturulma Tarihi: Mart 09, 2019 10:10

CHP Mamak Belediye Başkan Adayı Adnan Demirci, başkan seçilmesi halinde Mamak Belediyesi’ndeki şirketlere bağlı hiçbir işçinin iş akdinin sebepsiz ve siyasi nedenlerle fesih edilmeyeceğini söyledi.

Haberin Devamı

Demirci, “Bu taahhüdümü noterden de tasdik ettirdim. Emekçi kardeşlerim hiçbir söylentiye kulak asmasınlar” dedi. Mamak’ı işçilerle beraber ileriye taşıyacaklarını vurgulayan Demirci şunları kaydetti:

2 BİN 200 TL ÜZERİNDE MAAŞ SÖZÜ

“45. Noter’imiz huzurunda Mamaklı emekçi kardeşlerime bir söz verdim. Mamak Belediyesi tarafından kurulan belediye şirketlerine bağlı işçilerin hiçbirinin iş akdi sebepsiz ve siyasi nedenlerle fesih edilmeyecek. Tüm işçilere iş güvencesi vereceğim. Mamak Belediyesi’nde çalışan tüm işçi kardeşlerimizin ücretleri Ankara Büyükşehir sınırları içinde bulunan belediyelerin vermiş oldukları en yüksek oranında artırılacak. İşçi kardeşlerime ikramiye, kırtasiye ve yakacak yardımı gibi tüm sosyal haklarının verileceğini de beyan ve taahhüt ettim. Biz emeğin ve emekçinin hakkını korur veririz. Emekçi kardeşlerim hiçbir söylentiye kulak asmasınlar. Kimsenin ekmeğiyle, işiyle aşıyla oynamayız. Genel başkanımızın 2 bin 200 lira ücret sözü var, biz onun da üzerinde maaş vereceğiz. Biz kendi içimizde adaleti sağlarsak başarıyı yakalarız.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!