Her zaman üç puan

Güncelleme Tarihi:

Her zaman üç puan
Oluşturulma Tarihi: Şubat 06, 2020 10:08

Tecrübeli teknik adam, hafta sonundaki Trabzonspor maçına da aynı düşüncelerle çıkacaklarını belirtip, “Bazen stratejik oyunlarınız olabilir ama orada dahi ben galibiyeti hedeflerim” diye konuştu.

Haberin Devamı

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, hafta sonu karşılaşacakları Trabzonspor maçıyla ilgili olarak, “Bizim için kolay bir maç olmayacak. Yine etkili futbolculara sahip, iyi bir takıma karşı oynayacağız. Bundan sonraki her maçımız böyle geçecek. Dolayısıyla bu maçtan da iyi bir sonuçla ayrılmaya gayret edeceğiz” diye konuştu.
“Bizde hedef her zaman 3 puan” ifadelerini kullanan Hamzaoğlu, “Hiçbir zaman beraberliğe oynayan bir teknik direktör olmadım, olmayı da düşünmüyorum. Son haftalara doğru hedefe giderseniz, bazı stratejik oyunlarınız olabilir ama orada dahi ben galibiyeti hedeflerim. Her zaman saygı duyulan, kazanma odaklı bir oyun oynamak istiyoruz. Kazanabiliyorsak kazanırız, kaybedersek de kazanan takımı tebrik ederiz” dedi.

FORVET İSTEDİK MALE ŞARTLAR UYMADI

Transfer istemediği yönündeki eleştirilere de cevap veren Hamzaoğlu, şöyle konuştu:
“Ben transfer istemedim diye bir şey yok. Biz oturuyoruz, yönetimle beraber değerlendiriyoruz. Transfer konusu sadece teknik direktörün istemesiyle olacak bir şey değil. Biz de yönetimimizle mali ve teknik açıdan değerlendirdik. Bu seneki gerçekçi hedeflerimizi ortaya koyduk. Sakatlarımız da aramıza döndüğü zaman, mevcut kadromuzla bu seneki hedeflerimizi tutturabileceğimizi düşündük. Bundan dolayı da kaleci Nordsfeld ve Mike Van Beijnen’i aldık. Onun dışında da başka transferimiz olmadı. Forvet oyuncusu istedik, mali anlamda bize uymadı. O yüzden de almadık.”

HEDEF SEZONU İLK 10 İÇİNDE BİTİRMEK

Sezonu ilk 10’da bitirmeyi hedeflediklerini dile getiren Hamzaoğlu, şunları söyledi:
“İkinci yarıya Çaykur Rizespor maçıyla çok iyi başlamadık ama akabinde hemen Gaziantep FK maçıyla toparlandık. Medipol Başakşehir’e karşı gol pozisyonlarını çıkarırsak, izleyen herkesin ‘Kazananı Gençlerbirliği’ diyeceği bir maç oynadık. Kolay geldiler, onlara fırsat verdik, golü buldular. İyi oynadığımız bir maçtan mağlubiyetle ayrıldık. Sakat ve cezalı futbolcuların takıma katılmasıyla daha iyi duruma geleceğiz. Son vuruşlarda belki onların eksikliğini hissediyoruz. Önemli olan tam kadro oluncaya kadar bu süreci en iyi şekilde geçmeye çalışmak.”

BOGDAN STANCU’NUN DURUMUNA BAKACAĞIZ

“Bogdan Stancu belki takımla çalışmalara başlayacak. Hafta sonuna kadar durumuna bakacağız. Hafta sonunda kullanabileceğimizi pek sanmıyorum ama kulübeye alabilir miyiz, onu değerlendireceğiz. Sessegnon dün takımla çalıştı. Polomat’ın hafif bir sakatlığı var ve iki gündür tedavi oluyor. Arda’nın sakatlığı zaten devam ediyor. Bu sezonki hedefimiz sezonu ilk 10 içinde bitirmek. Bunu başarırsak, bu seneki hedefimizi tutturmuş olacağız. Daha iyisini yapabilir miyiz? Yaparız ama bu UEFA Kupası’na katılmak olmaz. Bugün baktığınızda o gerçekçi bir hedef olmaz. Her şeyden önemlisi, aşağı sıralardan uzak kalmak ve küme düşmemek.”

Haberin Devamı

MAÇ BİLETLERİ SATIŞTA

Haberin Devamı

Gençlerbirliği ile Trabzonspor arasında Cumartesi günü Eryaman Stadı’nda oynanacak Süper Ligi maçının biletleri satışa sunuldu. Kırmızı-siyahlı kulüp yönetimi, maç bilet fiyatlarını; VIP 250 TL, Batı Tribünü (Sağ ve Sol Kapalı) 150 TL, Doğu Tribün (Maraton) 100 TL, Güney Tribün (Kale Arkası) 75 TL, Misafir Takım 90 TL olarak belirledi. Fiyatlara hizmet bedelinin dahil olmadığı belirtildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!