Her mücadelede hedef galibiyet

Güncelleme Tarihi:

Her mücadelede hedef galibiyet
Oluşturulma Tarihi: Ekim 02, 2020 16:40

Takımın hem fiziksel hem de taktiksel anlamda daha iyiye gittiğini vurgulayan genç çalıştırıcı, “Takımımdan çok şey bekliyorum. Potansiyelimizi bu maçta göstermek için gerekli motivasyona sahibiz” diye konuştu.

Haberin Devamı

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mert Nobre, Süper Lig’in 4. haftasında Beşiktaş ile önemli bir maça çıkacaklarını söyledi.
Nobre, yarın deplasmanda Beşiktaş ile oynayacakları maç öncesi açıklamalarda bulundu.
Ligin 3. haftasını maç yapmadan geçen başkent ekibinin teknik direktörü Nobre, 2 maçta alınan 1 puanın yeterli olmadığını belirterek, “Takımdan daha çok şey bekliyorum. İyi oyuncular, potansiyel var. Bu potansiyeli inşallah bu maçta gösteririz” dedi.
Son pas ve vuruşlarda sıkıntı yaşadıklarını anlatan Nobre, salgın nedeniyle hazırlık maçı yapamamalarının taktiksel açıdan eksikliğini hissettiklerini dile getirdi.

Her mücadelede hedef galibiyet


ÇOK FARKLI BİR MÜSABAKA OLACAK

Takımın fiziksel ve taktiksel anlamda daha iyiye gittiğine işaret eden 39 yaşındaki teknik adam, şöyle konuştu:
“Bu maçlar her zaman bambaşka maçlar. Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray maçları her zaman zordur. Bu ligde çok kolay maç yok. Beşiktaş son maçta iyi değildi. 4-1 yenildiler ama oyuncuları daha hazır değil. Farklı bir maç olacak. İlk 2 haftaya göre farklı bir Gençlerbirliği izlettirmeyi amaçlıyoruz. Performansımızın aşağı yukarı yüzde 50-60’ını sergiledik. İnşallah en kısa zamanda daha iyi olacağız. Her zaman galibiyet için sahaya çıkacağız. Beşiktaş büyük takım, saygı duyuyoruz. Tabii ki çok zor maç ama kafamızda her zaman puan var. İki maçta aldığımız 1 puan çok az. Bu maç çok önemli. Diğer tarafta büyük takım var. Motivasyonumuz daha farklı olacaktır. İnşallah daha iyi performans sergileyeceğiz.”

LİMİT TRANSFERİ ZORLAŞTIRIYOR

“Forvet ve 10 numara bölgeleri için yönetime transfer talebini ilettim. Ancak harcama limiti nedeniyle transferin gerçekleşmesi zor görünüyor. Henüz forma şansı bulamayan yeni transfer Dominik Furman yetenekli ancak fiziksel açıdan hazır değil. Geçen sezon 39 golün 24’ünü atan Bogdan Stancu-Giovanni Sio ikilisi ise sezon öncesi çalışmalara geç başladı. Fiziksel olarak tam hazır değiller. 11 Ağustos’ta kamp başladı. Stancu ve Sio rahatsızlandılar, salgın nedeniyle tedbir amaçlı en az 7 gün evde kaldılar. Testlerde olumsuz bir şey çıkmadı. Sio ve Stancu, 23 Ağustos’ta antrenmanlara başladı. İlk maça kadar aşağı yukarı 18 gün antrenman yaptılar. Bu çok az. İkisi de çok iyi oyuncu. Geçen sene çok iyi performans gösterdiler. İnşallah bu sene daha iyi olurlar. İki maçta fiziksel olarak tam hazır değillerdi. Şimdi daha iyiler. Berat Ayberk Özdemir’in takımda kalıp kalmayacağı belli değil. Genç futbolcu, kafası karışabilir. 21 yaşında, bu normaldir. Bir teklif geldi, kafası tabii ki biraz karıştı. Futbolda her şey olabilir. Kalacak derim yarın kulüp için iyi bir teklif gelir. Transfer döneminde son saate kadar her şey olabilir.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!