Her maç final

Güncelleme Tarihi:

Her maç final
Oluşturulma Tarihi: Nisan 27, 2021 00:21

Çaykur Rizespor galibiyeti ile moral bulan kırmızı-siyahlılar, kızgın sac üzerindeki yürüyüşünde yeni bir zafer hedefliyor. Antakya Atatürk Stadı’nda bugün saat 20.30’da başlayacak maçı hakem Arda Kardeşler yönetecek.

Haberin Devamı

Gençlerbirliği, Süper Lig’in 38. haftasının açılış maçında bugün Atakaş Hatayspor ile deplasmanda karşılaşacak.
Antakya Atatürk Stadı’nda saat 20.30’da başlayacak müsabakayı, hakem Arda Kardeşler yönetecek.
Ligin geride kalan bölümünde; 15 galibiyet, 9 beraberlik ve 11 mağlubiyet yaşayan Hatayspor, 54 puanla 6. sırada bulunuyor.
Ligde 9 galibiyet, 8 beraberlik ve 18 mağlubiyeti olan Gençlerbirliği ise 35 puanla 20. sırada.
Gençlerbirliği’nde Ayite görev yapamayacak. Nordfeld ve Sefa’nın, durumu maç günü belli olacak. Arda ve Ömürcan ise oynayabilecek durumda.
Bordo-beyazlı ekipte ise kart cezalısı oyuncu bulunmazken, Selim Ilgaz ve Soner Örnek sakatlıkları nedeniyle yarın forma giyemeyecek.
Ligin ilk yarısında Ankara’da oynanan müsabakayı başkent ekibi, 3-1 kazanmıştı.

EN İYİ ORTALAMA BİZATİ’NİN

Gençlerbirliği’nde bu sezon görev yapan 4. teknik adam olan Özcan Bizati, maç başına elde ettiği 1,75 puanla diğer 3 ismin önünde yer aldı.
Gençlerbirliği, sezona Mert Nobre ile başladıktan sonra sırasıyla, Mustafa Kaplan ve Mehmet Altıparmak ile yoluna devam etti. Bu 3 isimle, 27 maçta 21 puan toplayan ve Gençlerbirliği, Özcan Bizati ile bir çıkış yakaladı.
Gençlerbirliği’nin başında 8 maça çıkan Özcan Bizati, 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet ile 14 puan topladı. Bu dönemde maç başına 1.75 puan ortalaması yakalayan Bizati ve futbolcuları, kalan 5 maç öncesinde Gençlerbirliği’nin kümede kalma umutlarını devam ettirdi.
Gençlerbirliği’nde bu sezon görev yapan diğer teknik adamlardan Mustafa Kaplan, 14 maçta 14 puan ile maç başına 1 puan, Mert Nobre 7 maçta 5 puan ile maç başına 0.7 puan ve Mehmet Altıparmak 6 maçta 2 puanla maç başına 0.33 puan ortalaması tutturmuştu.

Haberin Devamı

Gençlerbirliği’nin kalan maçları:

Galatasaray (i)
Karagümrük (d)
Göztepe (i)
Tramzonspor (d)

Kadrolar:

A.Hatayspor

MUNIR
POPOV
BILLONG
RENAN
KATRANIS
SACKEY
RIBEIRO
AABID
AKINTOLE
KAMARA
BOUPENDZA

Teknik Direktör: Ömer Erdoğan

Gençlerbirliği:

ÜBEYD
JOHANSSON
DİEGO
ARDA
H.İBRAHİM
CANDEİAS
SONER
MOTTA
SİO
STANCU
LİMA

Teknik Direktör Özcan Bizati

Haberin Devamı

Stat: Eryaman
Hakem: Arda Kardeşler
Saat: 20.30
Yayın: Bein Sports

ALT SIRALARIN ATEŞİ YÜKSEK

Süper Ligde son 5 haftaya girilirken, Başkent ekiplerinin içinde bulunduğu alt grupta ateş iyice yükseldi. Son oynanan maçlarda, Gençlerbirliği, BŞB Erzurum ve Malatyaspor, galip gelirken, Medipol Başakşehir bir puanla yetindi. Ankaragücü, Kayserispor, Kasımpaşa ve Denizlispor ise maçlarından yenik ayrıldı.
Ligde, 42 puana sahip takımlar; Konyaspor, Antalyaspor ve Çaykur Rizespor, rakiplerine göre biraz olsun rahat durumda. 40 puanlı Yeni Malatyaspor’un da üzerinde bariz bir tedirginlik var. Sonrasında sıralanan ekipler ise ateş çemberinin tam ortasında. 38 puanlı Ankaragücü, küme düşme hattının içindeki iki takımdan (Gençlerbirliği ve Kayserispor) 3, diğer 3 takım (Kasımpaşa, Başakşehir ve Erzurumspor’dan) bir puan önde.
BŞB Erzurumspor’un deplasmanda Gaziantep FK karşısında aldığı galibiyet, alt grubun tüm dengelerini alt üst etti. Son 5 haftada; tehlike hattının içinde ya da yakınında olan takımlardan, Antalyaspor, Kasımpaşa ve BŞB Erzurum, birer haftayı bay geçecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!