Hep beraber bisiklete dönelim

Güncelleme Tarihi:

Hep beraber bisiklete dönelim
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 01, 2020 04:27

Hollanda’da, lokantada bulaşıkçı olarak çalışırken patronunun bisikletini tamir eden, ardından bisiklet yapımı işine girerek kişiye özel bisiklet üretmeye başlayan Yalçın Cihangir, farklı ülkelerde 57 iş yeri açtı.

Haberin Devamı

Hollanda’da açtığı Fietsfabriek (Bisiklet Fabrikası) markasıyla tanınıp, çevresinde ‘bisikletin kralı’ olarak bilinen ve memleketi Ankara’daki fabrikada da üretim yapan Cihangir, koronavirüsten korunmanın en iyi yolunun bisiklete binmek olduğunu ifade etti. Ankara’daki fabrikasında 2 ortağıyla kendine özgü bisikletleri üretmeye devam eden Cihangir, Avrupa’ya da ihracat yapıyor. Hollanda Kraliçesi Beatrix için de özel bisiklet üreten Cihangir, şunları söyledi:

Hep beraber bisiklete dönelim


“Şu anda herkes evde oturuyor koronavirüsten dolayı. Bunun tek çözümü Türkiye genelinde bisiklet kullanımı. Bu sene gelen virüs yine gelecek, bunu görmemiz lazım. Bırakın araba, toplu taşıma kullanmayı. Bisiklete dönelim hep beraber. Hiçbir virüs bizi etkilemez bisikletle yaşarsak. Bisiklet sürdüğün zaman devamlı hareket halindesin.” 

Hep beraber bisiklete dönelim


BAKMADAN GEÇME!