Hayatımın en zor rolüne hazırlanıyorum

Güncelleme Tarihi:

Hayatımın en zor rolüne hazırlanıyorum
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 08, 2021 23:51

Başarılı oyuncu Gaye Turgut Evin, eşi Deniz Evin’le ilk bebeklerini yakın zamanda kucaklarına alacak.

Haberin Devamı

Evin çifti, kızları ‘Eftelya’nın doğumu için gün sayıyor. Birkaç hafta içinde dünyaya gelmesi beklenen ‘Eftelya’ bebek için ‘Hayatımın en zor rolüne hazırlanıyorum” diyen Gaye Turgut Evin, hamilelik sürecini ve annelik hislerini anlattı.

Hayatımın en zor rolüne hazırlanıyorum


Hamileliğiniz nasıl gidiyor, doğum ne zaman olacak?

Çok şükür güzel gidiyor, ben sevdim hamileliği. Tabi bunun en büyük nedeni eşim Deniz Evin, en büyük destekçim. Eğlenceli, sakin bir hamilelik geçiyorum. Hareketlerini hissetmek inanılmaz güzel. 36. haftadayım. Normal doğum istiyoruz. Yaklaşık 3-4 hafta sonra sürpriz olmazsa doğum olacak. Ne zaman gelmek istediğini bebek kendi belirliyor.

Hamileliği ilk öğrendiğinizde ne hissettiniz?

Çok heyecanlıydı. İnanamadım. Defalarca test yaptım. Sonrası, mutluluk, coşku, şükür. Deniz’e sürprizle söyleyecektim, heyecandan yanına koştum. Oldukça heyecanlıyım. İnşallah annem gibi bir anne olurum. Arkadaş gibiyizdir annemle. Hiç saklım olmadı, tek çocuğum ama kardeş özlemim olmadı. Annem bana aynı zamanda kız kardeş oldu. Hayatımın en zor rolüne hazırlanıyorum.

Hayranlarınızdan ne gibi tepkiler aldınız?

İnanılmaz güzel mesajlar, tebrikler alıyorum. Ekrandan ayrılalı altı ay oldu, ‘Seni çok özledik ama bebek öncelikli’ gibi yorumlar alıyorum. Aldığım kiloların çok yakıştığını söylüyorlar. Eftelya için fidan bağışı istedik, şu an neredeyse minik bir ormana vesile oldu.

Anneler Günü’ne dair mesajınız nedir?

Annemi şimdiden daha iyi anlıyorum. Onun aşırı ilgisinde bazen ‘Yeter anne’ derdim. Şu an karnımda olan kızın için üstüne titriyorum. Annelerin hakkı ödenmez, Allah herkese nasip etsin, bütün annelerin ellerinden öperim. Başta annem Gamze Turgut ve kayınvalidem, ikinci annem Rabia Evin olmak üzere tüm annelerin ve anne adaylarının Anneler Günü’nü kutluyorum. Onların kıymetini bilmeliyiz.

Oyunculuğa nasıl bir dönüş planlıyorsunuz?

İnanın hiç düşünmüyorum. Şu an sürprizler kendiliğinden gelecek. Çok şükür hep iyi uzun süren işlerde yer aldım. Herkes ‘aksiyon oyna’ diyor ama nasip. İnanın şu an tek duam bebeğimizi bağlıkla kucaklayıp büyütmek. İş güç ikinci planda.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!