Hayatı felç etti

Güncelleme Tarihi:

Hayatı felç etti
Oluşturulma Tarihi: Ekim 19, 2020 23:23

Ankara'da önceki akşam kısa süreli etkili olan fırtına, yağmur ve dolu hayatı olumsuz etkiledi.

Haberin Devamı

Şehir merkezinde etkili olan fırtına ve dolu nedeniyle sürücüler zor anlar yaşadı. Eskişehir yolunda doluya yakalanan sürücüler akaryakıt istasyonlarına akın etti. Bazı sürücüler ise trafikte ilerlemekte güçlük çekti. Yaklaşık 10 dakika etkili olan dolu nedeniyle bazı noktalar kısa sürede beyaza büründü, cadde ve sokaklar su ile doldu. Doluya hazırlıksız yakalanan vatandaşlar da kapalı alanlara sığındı. Büyükşehir Belediyesi, sağanak yağış nedeniyle oluşabilecek su baskınlarına karşı tüm önlemlerini alındığını duyurdu. Etimesgut Bağlıca Bulvarı’nda motor arızası veren 2 otomobil ise su birikintisinde kaldı. Mahsur kalan araçlar, itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla kurtarıldı.

Hayatı felç etti


ÇATILAR UÇTU BİR YARALI

Haberin Devamı

Mamak Kartaltepe Mahallesi’nde 2 apartmanın çatısı uçtu. Binalardan birinin çatısı, otoparktaki 4 otomobilin üzerine düştü. Bu sırada yoldan geçen site sakini Zuhal Köroğlu, çatıdan kopan parçaların bacağına isabet etmesi sonucu yaralandı. Olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılan Köroğlu’nun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. İtfaiye ve Mamak Belediyesi ekipleri, çatılara ait parçaları kaldırmak için çalışma yaptı.

Hayatı felç etti


YILDIRIM DÜŞTÜ YANGIN ÇIKTI

Yağış başladıktan kısa bir süre sonra, Çubuk Muhsin Yazıcıoğlu Mahallesi’nde bulunan Hicret Camisi’ne yıldırım isabet etti. Caminin içerisinde çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü. Camideki elektronik malzemeler ve tesisat zarar gördü. Olay sırasında camide kimsenin olmaması, olası faciayı önledi.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!