Havuzlarda sona gelindi

Güncelleme Tarihi:

Havuzlarda sona gelindi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 14, 2021 22:46

Altındağ Belediyesi, Feridun Çelik ve Battalgazi mahallelerine kazandırılan yarı olimpik yüzme havuzlarının inşasında sona geldi.

Haberin Devamı

Havuzların açılışı çok yakında, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirilecek. İlçenin yüzme şampiyonlarını yetiştirmek için yapılan yüzme havuzlarını bir an önce hizmete açacaklarını söyleyen Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, “Gençlik ve Spor Bakanlığı’mızın destekleriyle, Altındağ’ı spor alanında zirveye taşıyacak olan yarı olimpik yüzme havuzları tamamlanmak üzere. Altındağ’da sporu atağa kaldıracak, Altındağ’da spor yatırımlarını hayata geçirecek ve yeni şampiyonları Altındağ’dan yetiştireceğiz. Bu hayalimizi gerçek yapmak için ne gerekiyorsa yapıyoruz. Altındağ’ı her alanda olduğu gibi, spor alanında da zirveye taşıyacağız inşallah” ifadelerini kullandı.

Havuzlarda sona gelindi


25 BİN 780 DENETLEME

Haberin Devamı

Altındağ Belediyesi zabıtası, 1 yılda 25 bin 780 iş yerini denetledi. Pandemi sürecinde denetimlerin daha da arttığını söyleyen Başkan Balcı, “Vatandaşlarımız karşılaştıkları her türlü olumsuzluğu 24 saat hizmet veren 444 39 19 numaralı Altın Masa Çağrı Merkezi’ne bildirebilirler, sosyal medya aracılığıyla bize ulaşabilirler. Ayrıca zabıta noktalarımızla iletişime geçebilirler. Daima görev başındayız” dedi

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!