Hasret bitiyor sınav başlıyor

Güncelleme Tarihi:

Hasret bitiyor sınav başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 19, 2021 14:34

Ankaragücü’nün yeni sezonda iç sahada oynayacağı ilk müsabakanın bilet fiyatları; 20, 30 ve 40 TL olarak belirlendi.Sarı-lacivertliler, uzun bir aradan sonra, tribün kapasitesi yüzde 50 ile sınırlanan statta seyircisinin önünde ilk lig maçına çıkacak. Eryaman Stadı’nda oynanacak Kocaelispor karşılaşmasında, taraftarın ilgisi ile tepkisinin ne olacağı merak ediliyor. 

Haberin Devamı

Ankaragücü’nün TFF 1. Lig’de 2021-2022 sezonundaki ilk iç saha maçı olan Kocaelispor müsabakasının biletleri satışa çıktı.
Biletler kale arkası 20, maraton 30 ve protokol tribünü bölümü için 40 TL’den satılacak. Sarı-lacivertliler, uzun bir aradan sonra, tribün kapasitesi yüzde 50 ile sınırlanan statta seyircisinin önünde ilk lig maçına çıkacak. Eryaman Stadı’nda oynanacak Kocaelispor karşısında taraftarın ilgisi ile tepkisinin ne olacağı merak ediliyor.
2021-2022 sezonunun ilk haftasında Tuzlaspor ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Ankaragücü’nde, teknik direktör Mustafa Dalcı ile sözleşme imzalanmasına taraftarlar özelikle sosyal medyada eleştiri getirmiş, başkan Faruk Koca ve yönetimi, teknik adama olan güvenlerini açık bir şekilde ifade etmişti.
Gişe çalışma saatleri hafta içi 09:00-18:00, hafta sonu 09:00-18:00 olarak belirlendi. 22 Ağustos Pazar günü saat 19.15’te başlayacak maç günü gişeler karşılaşmanın ilk yarısının sonuna kadar açık kalacak.
MKE Ankaragücü biletleri, maça 24 saat kalana kadar sadece MKE Ankaragücü Passolig kartları ile satın alınabilecek. Maça 24 saat kala Kocaelispor logolu Passolig Kartlar hariç tüm passolig kartlarına bilet satışı açık olacak.

Haberin Devamı

BİLET ALMA ŞARTLARI ŞÖYLE SIRALANDI

Bilet transfer kısıtları, bilet satış logo kısıtları ile aynı olacak. Misafir takım seyircisi stada giremeyecek.
Bilet satışlarında HES kodu kontrolü yapılacak. Bir taraftar, farklı T.C kimlik numaraları girerek 5 bilet alma hakkına sahip olacak. Her taraftarın HES kodu alması gerekecek. Seyirciler, COVID-19 kapsamında alınan kurallara uyacak. Tüm seyirciler maske takacak. Tribünde, sosyal mesafe kurallarına göre ayarlanan oturma düzeni sağlanacak.
Taraftarların bir cezaya maruz kalmaması için başkasına ait elektronik kart (Passolig) ile müsabakalara girmemesi ve kendi elektronik kartlarını başkalarına kullandırmaması gerekiyor.

VIP BİLETLERİ KOMBİNE OLARAK SATILACAK

Ankaragücü, bu sezon Passolig üzerinde VIP tribün bileti satmayacak. Sarı Lacivertli Kulübün Basın Sözcüsü Gökalp Üstün, bin kişilik VIP tribününe salgın kuralları gereği 500 kişi alınacağını anımsatarak, “Bakanlık kontenjanı, Ankaragücü’nün protokole ayırdıkları düşüldükten sonra satışa sadece 123 VIP bilet sunulacak. Bu biletler de kombine olarak satılacak” dedi.
VIP kombine biletlerinin Kocaelispor maçının ardından satışa çıkarılması bekleniyor.

Haberin Devamı

AATIF VE ARIYIBI OYNAYAMAYACAK

Ankaragücü’nde, Covid-19 PCR testi pozitif sonuçlanan Gboly Ariyibi ve Aatif Chahechouhe’nun, hafta sonundaki Kocaelispor maçında da oynamayacağı açıklandı.
Kulüpten yapılan açıklamada, “Tuzlaspor maçı öncesi yapılan rutin Covid-19 PCR testi pozitif sonuçlanan Gboly Ariyibi ve Aatif Chahechouhe’nun karantina süreci devam etmektedir. Bu sebepten ötürü futbolcularımız Kocaelispor karşılaşması kadrosunda yer alamayacaktır” ifadeleri kullanıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!