Harley’im ve ben

Güncelleme Tarihi:

Harley’im ve ben
Oluşturulma Tarihi: Nisan 17, 2016 15:00

20 Harley Davidson sahibi, “Harley’im ve Ben” sergisinde motor tutkunlarıyla buluştu. Harley Owners Group Ankara Başkan Yardımcısı Hikmet Yağcı, ziyaretçileri motosiklet konusunda bilgilendirmeyi, teşvik etmeyi ve trafikte bu araçların varlığının farkındalığını artırmayı amaçladıklarını söyledi.

Haberin Devamı

Harley Davidson sahiplerini bir araya getirmek, bazı avantaj ve hizmetlere erişim sunmak için 1983’te oluşturulan Harley Owners Group Ankara Şubesi üyeleri, bir alışveriş merkezinde “Harley’im ve Ben” sergisi düzenledi. Motor tutkunlarının bir araya geldiği sergide, toplam fiyatları 3 milyonu aşan 20 kişisel motosiklet yer aldı. Harley Owners Group Ankara Başkan Yardımcısı Hikmet Yağcı, sergiyle, ziyaretçileri motosiklet konusunda bilgilendirmeyi, teşvik etmeyi ve trafikte bu araçların varlığının farkındalığını artırmayı amaçladıklarını söyledi. Ziyaretçilerin de motosikletlere yoğun ilgi gösterdiğini belirten Yağcı, “Sergide, Harley’in ürettiği son motorların yanında kişiye özel tasarlanmış, kişinin, zevkine göre tasarlayıp modernize ettiği motorları da görmek mümkün. Motorların kişinin görüşüne, yaşam tarzına göre dizayn edilebilir olması güzel bir ayrıcalık” dedi.

Haberin Devamı

ÖZÜMÜZE DÖNÜYORUZ

Türkiye’de çok fazla motosiklet kullanıcısı olduğunu kaydeden Yağcı, şunları söyledi: “Genel olarak motorcu gruplarına baktığınız zaman onları, ülkesi ve vatanına bağlı, özgürlüklerine düşkün insanlar olarak tanımlayabiliriz. Bizler hafta içi işinde gücünde, yönetici pozisyonunda kişileriz. Fakat hafta sonu bu motorların üzerine bindiğimizde hepimiz farklı karakterlere bürünüp, gençliğimize, çocukluğumuza, özümüze dönüyoruz. Motosiklet özgürlüğün kapısını aralıyor. Bindiğiniz zaman kafanızda hiçbir şey bulundurmamanız gerekiyor. Motorunuz, siz ve yol. Bunu başarabilirseniz çok mutlu olursunuz ama başaramıyorsanız tehlikelerle karşılaşırsınız.”
Harley Davidson Ankara Satış Müdürü Ekrem Özkan da bu tür etkinliklerle ziyaretçilerin motosikletleri yakından tanıma imkanı bulduğunu söyledi. Sergide ağırlıklı olarak ‘turing’ denilen uzun yol motorlarının yer aldığını anlatan Özkan, “Hiçbir Harley Davidson birbirine benzemez. Çünkü her binici kendi zevkine göre şekillendirir ve değiştirir motorunu” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!