Halter Milli Takımı Rio'ya ulaştı

Güncelleme Tarihi:

Halter Milli Takımı Rioya ulaştı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 03, 2016 11:13

Halter Milli Takımı Rio'ya ulaştı

Haberin Devamı

ANKARA,(DHA) - ÜLKEMİZİ 2016 Rio Olimpiyat Oyunları'nda temsil edecek olan Halter Milli Takımı, Brezilya'nın Rio de Janeiro kentine ulaştı.

Halter Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre; Türkiye'den ayrılmadan önce Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç tarafından ağırlanan Halter Milli Takımı, daha sonra olimpik takım ile birlikte Brezilya'ya gitti.

Brezilya'ya çok moralli geldiklerini ifade eden Federasyon Başkanı Tamer Taşpınar, "Uzun zamandır devam eden çalışmalarımızın karşılığını alma zamanı geldi. Tüm çalışmalarımız, Rio'da ülkemizi en iyi şekilde temsil etme ve madalya kazanma yolunda. Milli sporcularımız, teknik ekibimizle birlikte çok uyumlu bir çalışma dönemini geride bıraktılar. Son çalışmalarımızı burada yapacağız. Ülkemizde yaşanan son gelişmeler sporcularımızın sorumluluğunu bir kat daha arttırdı. Ay-yıldızlı bayrağımızı en iyi şekilde temsil etmek her zamankinden daha önemli. Bunun bilincindeyiz. Sporcularımızın mücadelesini sonuna kadar yapacağından kimsenin şüphesi olmasın. Madalya kazanamadığımız 2012 Londra Olimpiyat Oyunları'ndan sonra halterde yeni bir sayfa açtık. 2016 Rio'da ülkemize madalya armağan ederek ülkemizi gururlandırmayı amaçlıyoruz" ifadelerini kullandı.

(FOTOĞRAFLI)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!