Halkbank liderlik kovalıyor

Güncelleme Tarihi:

Halkbank liderlik kovalıyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 18, 2014 01:07

Şampiyonlar Liginde mücadele eden Başkent ekibi, Fransız rakibi karşısına, galibiyet için çıkacak.

Haberin Devamı

Halkbank Erkek Voleybol Takımı, Şampiyonlar Ligi B Grubundaki dördüncü maçında bugün Fransa’nın TOURS VB takımını konuk edecek. Başkent Voleybol Salonu’nda saat 19.00’da başlayacak karşılaşmayı, Polonya Voleybol Fderasyonu’ndan Wojciech Maroszek ve İspanya Voleybol Federasyonundan Maria Susana Jativa Rodriguez hakem ikilisi yönetecek. Fransa’da oynanan müsabakayı, Halkbank 3-1 kazanmıştı.
Grup birinciliği için iddiasını sürdüren Halkbank’ta, Antrenör Lorenzo Bernardi, her maçı kazanmak için mücadele ettiklerini belirtip, “Biz, her karşılaşmaya final havasında çıkıyoruz. Rakibimizi Fransa’da yenmemiz, Ankara’da işimizin çok kolay olacağını göstermez. Büyük bir ciddiyet içinde oynayıp Halkbank’a yakışan bir skor elde etmek istiyoruz” dedi.
Takımın yıldız isimlerinden Emre Batur ise çok önemli bir maç oynayacaklarını dile getirip, “Türkiye’yi temsil ediyor olmamız büyük bir sorumluluk. Biz sahada bu bilinçle mücadele edeceğiz. Umarım, Ankaralı voleybol severler de tribünlerdeki yerlerini alarak bu sorumluluğun kendilerine düşen kısmını yerine getirir. İyi çalıştık ve kazanmak için her şeyi yapacağız” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!