Halkbank efeleri filede esiyor

Güncelleme Tarihi:

Halkbank efeleri filede esiyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 30, 2021 15:27

Sezon başından bu yana 4 farklı kulvarda müsabakaya çıktıklarını ve oynadıkları 17 maçtan da galip ayrıldıklarını belirten takımın Başantrenörü Taner Atik, “Kazanılan değil, kazanılacak maçlar önemli” diye konuştu.

Haberin Devamı

AXA Sigorta Efeler Voleybol Ligi’nde Halkbank fırtınası esmeye devm ediyor. Sezon başından bu yana oynadığı 17 maçtan da galibiyetle ayrılan Halkbank Erkek Voleybol Takımı, futbolda Süper Lig’in yenilgisiz lideri Trabzonspor gibi kendi kulvarında rakiplerinin önünde şampiyonluk yarışındaki koşusunu, emin adımlarla sürdürüyor.
Mavi-beyazlı ekibin başarısındaki önemli aktörlerinden olan Başantrenör Taner Atik, 17 maçı kapsayan güzel bir galibiyet serisi yakaladıklarını ve bunu daha da geliştirerek devam ettirmeyi hedeflediklerini söyledi.
Balkan Kupası, AXA Sigorta Efeler Voleybol Ligi, AXA Sigorta Kupa Voley ve CEV Challenge Kupası olmak üzere 4 farklı kulvarda müsabakalar oynadıklarını dile getiren tecrübeli antrenör, şöyle konuştu:
“Sezonun başında Ankara’da oynadığımız Balkan Kupası’nı kazandıktan sonra, 3 gün üst üste AXA Sigorta Kupa Voley grup eleme müsabakaları oynadık. Yoğun maç trafiği içinde, bu karşılaşmalardan galibiyetle ayrılarak, sezona iyi bir giriş yaptık ve büyük bir moral kazandık. Efeler Liginde toplam 10 müsabakaya çıktık ve tamamını kazandık. Bunun yanında, CEV Challenge Kupasında da oynadığımız iki karşılaşmayı da alarak toplamda 17 galibiyeti üst üste elde etmiş olduk.”

GÜVENİMİZ YÜKSEK OLACAK YERE SAĞLAM BASACAĞIZ

“Oyuncularımızın elde ettiği bu başarıdan son derece mutluyum. Galibiyet serisini sürdürmenin ne kadar önemli olduğunun, üst üste kazanılan maçlardan sonra sorumluluğumuzun daha da arttığının farkındayım. Sporda kazanılan maçlar değil kazanılacak maçlar daha önemlidir. Bizim için en önemli maç oynayacağımız bir sonraki maç. Özgüveni yüksek ancak aynı zamanda ayakları yere sağlam basan, maçların kâğıt üzerinde değil, sahada kazanılacağını bilen insanlar olarak bir sonraki maça hiç gevşemeden ve şımarmadan hazırlanıyoruz. Sezon çok uzun, rakiplerimiz de çok güçlü. Şampiyonluk hedefleyen takım sayısı fazla. Bu nedenle çok çalışmaya ve Halkbank’ı en iyi şekilde temsile devam edeceğiz.”
Oynadığı son maçta, Yeni Kızıltepespor’u set vermeden 3-0 yenen Halkbank, ligin 11. haftasında deplasmanda, puan cetvelinin 10. basamağında bulunan Sorgun Belediye ile karşılaşacak.

ZİRAAT BANKKART AVRUPA SINAVINDA

Haberin Devamı

Efeler Voleybol Ligi’nin başkent temsilcilerinden ve geçen sezonun şampiyonu Ziraat Bankkart, CEV Avrupa Şampiyonlar Ligi grup maçlarına başlıyor. Kırmızı-beyazlılar bugün, VC Greenyard Maaseik takımı ile karşılaşacak. TVF Başkent Voleybol Salonu’ndaki mücadele saat 19.00’da başlayacak.
CEV Kupası’nda mücadele eden başkentin diğer takımı Spor Toto ise 16’lı final turu ilk maçında bugün Arkas ile karşılaşacak. İzmir Atatürk Voleybol Salonu Sigorta Shop Spor Kompleksi’nde oynanacak müsabaka saat 19.00’da başlayacak. Bu müsabakanın rövanşı 8 Aralık’ta Ankara’da oynanacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!