Halk Ekmek Fabrikası’nı komisyon denetledi

Güncelleme Tarihi:

Halk Ekmek Fabrikası’nı komisyon denetledi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 06, 2020 10:26

Ankara Büyükşehir Belediyesi(ABB) Çevre ve Sağlık Komisyonu Başkanı Alaattin Bezci ve komisyon üyeleri, Halk Ekmek Fabrikası'nı denetledi.

Haberin Devamı

Çevre ve Sağlık Komisyonu Başkanı Bezci, hijyen kuralları dışında üretim yapıldığına ilişkin haberler üzerine Halk Ekmek Fabrikası'nı denetlemeye geldiklerini ifade etti. "Yapmış olduğumuz denetim sonucunda fabrikamızın steril şartlara, eski olduğu için herhalde, pek uymadığını gördük. Tuvaletler olsun, üretim yerlerindeki yerler ve tavanlar olsun. Fabrikamızın uzun süredir çalıştığı, yenilenmesi gerektiği kanaatine vardık" diyen Bezci, bu eksikliklerin tamamlanması için rapor hazırlayacaklarını da söyledi.

Halk Ekmek Fabrikası’nı komisyon denetledi


ESKİMİŞ, YIPRANMIŞ BİR TESİS DEVRALDIK

Halk Ekmek Genel Müdür Yardımcısı Tarkan Dervişoğlu da Halk Ekmek Fabrikası’nın 30 yılı aşkın süredir faaliyet gösterdiğini, Mansur Yavaş yönetimiyle beraber 6 aydır görevde olduklarını, Ankara halkına daha iyi, daha hijyenik şartlarda üretim yapmak için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini belirtti. Dervişoğlu, basına yansıyan görüntülerin üretimle alakalı olmayan bölümler olduğunu savunarak, "Doğru, eskimiş, yıpranmış bir tesis devraldık, bunun düzeltilmesi, yenilenmesi, daha iyi şartlara kavuşturulması anlamında da her gün çaba sarf etmekteyiz" diye konuştu. 
Halk Ekmek Fabrikası’nı komisyon denetledi


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!