Hakkımda kara propaganda yapılıyor

Güncelleme Tarihi:

Hakkımda kara propaganda yapılıyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 02, 2019 09:48

AK Parti Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Veysel Tiryaki, basın mensuplarıyla bir araya geldi. Tiryaki, seçim kampanyası ekibini motivasyon amacıyla ünlü jokey Halis Karataş ile yarış atı Bold Pilot’ın hikâyesini anlatan ‘Şampiyon’ filmine götürdüğünü söyledi.

Haberin Devamı

Hakkında ‘seçilirse içkili restoranları ve cem evlerini kapatacağı, işçileri işten çıkaracağı’ şeklinde propaganda yapıldığını ifade eden Tiryaki, Yenimahalle’ye kapsamlı bir cem evi yapacağını söyledi. Tiryaki, şöyle konuştu:

ÇALIŞANLARA DOKUNMAYACAĞIM

“Benim belediyecilik anlayışımda insanların özel yaşamlarına karışma, memleketleri, mezhepleri, meşrepleriyle ilgilenme gibi bir düşüncem yoktur.
Altındağ’da alevi vatandaşlarımızın bize çok rahat oy verdiğini, diğer partilerdeki seçmenlerden de Altındağ’da oy aldığımızı görürsünüz. Yenimahalle’de alevi vatandaşlarımız yaşıyor, bizim buraya yapacağımız cem evi kesinlikle projelendirilmiş, o toplumun ihtiyaçlarını karşılayacak nitelikte bir yapı olmalı. Çalışanlara, kesinlikle dokunmayacağım.

BİZ HERKESİ KUCAKLAYACAĞIZ

Haberin Devamı

‘İçkili mekanları kapatacak’ tamamen kara propaganda. Biz nereye içki ruhsatı verilip verilmeyeceğini biliriz. 100 metrekarelik parkların içerisinde içkili yer ruhsatı verecek halimiz yok. Geçmiş dönemde verilmiş bunlara dokunacak halimiz de yok. Biz Yenimahalle’de belediyeyi mevcut yönetim gibi yöneteceksek benim belediye başkanı olmama gerek yok ki. Biz herkesi kucaklayacağız. Altındağ’daki gibi Yenimahalle’de yaşayan bütün kesimlerin bize oy vereceğini ümit ediyorum.”

NAZIM HİKMET’İ İSTEDİK VERMEDİLER

Proje tanıtımını ATO Congresium’da yaptığını hatırlatan Tiryaki, “Bizim salonlarımızı ne zaman istedilerse 15 yıl boyunca Cumhuriyet Halk Partisi yetkililerine verdim. Nazım Hikmet adına bir salon var. İstedik, bir ay boyunca oyaladılar, bize vermediler, Saadet Partisi’ne vermişler. Ben Altındağ’da Cumhuriyet Halk Partisi’ne 15 yıl boyunca ücretsiz verdim salonları” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!