Güzelleri tanıyalım

Güncelleme Tarihi:

Güzelleri tanıyalım
Oluşturulma Tarihi: Aralık 19, 2018 16:27

Joker Ajans’ın bu yıl Ankara’da 9’uncusunu düzenlediği Models of Turkey Güzellik Yarışması’nda finale kalan 24 güzelden biri, 26 Aralık Çarşamba akşamı Ataköşk Otel’de yapılacak yarışmanın ardından tacın sahibi olacak.

Haberin Devamı

Heyecanla final gününü bekleyen finalist güzeller, kısa tanıtımlarıyla Hürriyet Ankara’da. İşte finalistlerden altısı ve hobileri. Aleyna Deniz: Ankaralı 18 yaşındaki genç yarışmacı Kültür Temel Lisesi’nde son sınıf öğrencisi. Hobi olarak klasik bale kökenli modern dans ve tiyatro ile ilgileniyor. Pilates ve fitness yapıyor.

Güzelleri tanıyalım

Aylis Ceylan: Yarışmaya İzmir’den katılan 24 yaşındaki Ceylan, Ege Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi mezunu. Hobileri arasında tenis ve squash oynamak, kamp ve yoga yapmak var.

Güzelleri tanıyalım

Beyza Nur Güvenç: Hacettepe Üniversitesi’nde Türk Dili ve Edebiyatı bölümünde okuyan Ankaralı 21 yaşındaki Güvenç, deneme ve küçük öyküler yazıyor.

Güzelleri tanıyalım

Büşra Karakaş: Gazi Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu’ndan mezun olan 23 yaşındaki Ankaralı sporcu, kick boksta 4 kez Türkiye şampiyonluğu bulunuyor ve milli sporcu.

Güzelleri tanıyalım

Cansu Bayburtlu: Kırıkkale Üniversitesi’nde okuyan 21 yaşındaki Bayburtlu, spor sevdalısı.

Güzelleri tanıyalım

Ceren Büyükceran: Eskişehir Osmangazi Üniversitesi’nde okuyan 23 yaşındaki Büyükceran; salsa, modern dans, resim ve moda ile ilgileniyor.

Güzelleri tanıyalım


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!