Güzeller taçlandı

Güncelleme Tarihi:

Güzeller taçlandı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 27, 2018 17:14

Ankara’da bu yıl 9’uncusu düzenlenen Models of Turkey Güzellik Yarışması’nda final heyecanı yaşandı. Güzeller, dereceye girmek için podyuma çıkarak hünerlerini sergiledi.

Haberin Devamı

Models of Turkey Güzellik Yarışması, Ataköşk Otel’de düzenlenen final gecesiyle bu yılın güzellerini seçti. Muammer Ketenci, Tuğba Özay, Şenol Kalyoncu ve Gülennur Aydın gibi isimlerinden oluşan jüri, 22 finalist arasından değerlendirme yaptı. Jürinin değerlendirmesi sonucu Bilkent Üniversitesi Grafik Tasarım Bölümü öğrencisi 18 yaşındaki Irmak Ayhan, birincilik tacının sahibi oldu. Ayhan, tacını Muammer Ketenci ve eski manken Tuğba Özay’ın elinden aldı.
Gecede ikinciliği Gazi Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu mezunu 23 yaşındaki Büşra Karakaş, üçüncülüğü Kırıkkale Üniversitesi öğrencisi Özlem Şenyürek, dördüncülüğü Atılım Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencisi 21 yaşındaki Eylül Ezgi Öztürk elde etti. Yarışmanın organizatörü Joker Ajans’ın sahibi Burak Öztürk, Ankara’ya önemli bir güzellik yarışması kazandırdıklarını ve bunun uzun süreli olmasını dilediğini söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!