Güzel birliktelik alkışla taçlanacak

Güncelleme Tarihi:

Güzel birliktelik alkışla taçlanacak
Oluşturulma Tarihi: Ekim 04, 2020 01:15

Tiyatro ve seslendirme sanatçısı Mehmet Atay’ın geçen yıl kurduğu Çankaya Sahne, yollarını birleştirdiği Başkent’in 8 yıldır faaliyet veren tiyatrosu Kulis Sanat ile yeni sezonda seyircilerini ağırlamaya hazırlanıyor.

Haberin Devamı

Atay, Kulis Sanat’ın Kurucusu Serkan Melikoğlu’nun öğrencisi olduğunu, birleşme sürecinin pandemi nedeniyle başlamadığını ve sürekli iletişimde oldukları için güç birliğini uzun süredir düşündüklerini anlattı. Atay, şöyle devam etti:
“Önümüzdeki süreçte, pandemi bize izin verirse Kulis Sanat ile yeni projeler yapacağız. Geçen sene 4 Ekim’de sezonu Sokrates’in Son Gecesi oyunu ile açmıştık. Üç tane oyunumuz vardı. Bu sene bir oyunla başladık sezona. Prodüksiyonlar çok ağır. Üç oyun birden çıkarma şansımız olmadı. Kulis Sanat’ın elinde dört oyunu vardı. Onlar çok hızlı çalıştılar ve dört oyunla sezona Çankaya Sahne çatısı altında katılıyorlar.

HALKIMIZ SAHİP ÇIKMALI

Salgının bir an evvel bitmesini ve seyircilerinin salona güvenerek gelmesini istiyoruz. Biz, seyircimizin sorumluluğunu onlar kadar taşıyoruz. Havalandırmadan, dezenfekte işlemlerine kadar her şeyi detaylıca yapıyoruz. Bir buçuk metre aralıklı yeni bir oturma düzenini sağladık. Salonumuzun tavanları çok yüksek ve ferah bir salon. Seyircimiz korkmadan salonumuza gelebilir, oyunlarımızı izleyebilir. Bizim için önemli olan seyirci desteği, onları karşımızda gördüğümüzde en mutlu biziz. Tiyatroseverler, bu alanları muhakkak sahip çıkıp desteklesinler. Halkımız sahip çıkmazsa pandemiden sonra tiyatrolar kalmayabilir.”
Melikoğlu da, “Seyircimizi pandemi sürecinde nasıl rahat ettiririz diye düşünüp güzel çözümler bulduk. Bu süreci atlatacağız. Güzel birlikteliği başarılı oyunlarla, çok seyirciyle, alkışla taçlandıracağız. Pandemiyi sanatla yeneceğimize inanıyoruz” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!