Güvenpark’ta ağaç tehlikesi

Güncelleme Tarihi:

Güvenpark’ta ağaç tehlikesi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 15, 2018 16:01

Hürriyet Ankara WhatsApp Şehir Hattı’na gelen okur şikayetlerini yayınlamaya devam ediyor. Okurumuz Mariç Cantürk Güvenpark'taki ağaçların tehlikesine dikkat çekiyor.

Haberin Devamı

Güvenpark’ta ağaç tehlikesi

* GÜVENPARK’taki Yaşamkent durağında bulunan çınar ağacı temelden ve gövdeden çürümüş halde. Her an insanların veya minibüslerin üzerine devrilip ölüme sebep olacak durumda. Görevliler, bu durumu göremiyor mu?
Mariç CANTÜRK

Güvenpark’ta ağaç tehlikesi

EVLERİN ÖNÜ MİDYE ÇÖPÜ DOLDU

* BAHÇELİEVLER’de evlerimizin kapı önleri şişeler ve yemek artıklarından geçilmiyor. Sabahları bunları temizleyen temizlik işçilerine çok üzülüyorum. Son günlerde mahallemizde açılan midyeci de bu işe tuz biber ekti. Yerler midyeler ve kokulardan geçilmiyor. Havalar da ısınıyor ve sinekler çıkmaya başladı.

Haberin Devamı

Güvenpark’ta ağaç tehlikesi

ÇÖP KONTEYNERİ TAŞINSIN

* GÜNEŞEVLER Mahallesi 137. Sokak 7 numaralı Laleli Apartmanı önünde yol ortasına konulmuş çöp konteyneri bina girişini engelliyor. Görüntü kirliği de var, kaldırılıp başka bir yere konulmasını istiyoruz.

ÜST GEÇİT MİADINI DOLDURDU

* YILLARDIR kullanılan ve miadını doldurmuş olan Ahmetler Postanesi’nin ilerisindeki yaya üst geçidinin taşıyıcı kısmı tamamen çürüdü ve üzerinden geçerken sallanıyor. Yıkılması bir faciaya sebebiyet verebilir. Ayrıca kıvrım kıvrım dizaynıyla işlevsellikten uzaktır. Yürüyemeyecek durumda olanlar bir kaç katı yol kat ederek karşıya geçmek zorunda kalıyor.
Özlem GÖLBAŞI

YOL ÇUKUR DOLU

* ÇANKAYA’da Çetin Emeç Bulvarı’nın sonu ile Mesnevi Sokak’ın birleştiği yol, çok sayıda çukurla dolu.

VATANDAŞ ŞİKÂYETİNE HOLİDAY INN YANIT VERDİ

*12 Nisan tarihli Hürriyet Ankara ekinde çıkan haberde otelimizin adı geçmesine rağmen söz konusu haberdeki fotoğraf Tunus Caddesi No: 5 adresindeki yan komşumuz olan restoran işletmesinin önü olup, haberdeki şekilde de otelimiz önüne ne olursa olsun yaya yolunu kapatacak şekilde araç park edilmemektedir. Söz konusu fotoğrafın 5 Nisan ya da 10 Nisan tarihinde çekildiğini düşünmekteyiz. Yanımızdaki işletmenin bu şekilde kaldırımı kapatarak araç park ettiğinden dolayı da yukarıdaki tarihlerde 155’e şikayet edilmiştir. Güncel şekilde şu anda da yan işletmeye gelen araçlar oraya park etmektedir. Bu haberde geçen hususların kesinlikle otelimizle ilgisi olmadığını hatırlatmak isterim.” Holiday Inn Kavaklıdere Genel Müdürü Uğur BÜR

BAKMADAN GEÇME!