Gündelik hayat artık maskeli

Güncelleme Tarihi:

Gündelik hayat artık maskeli
Oluşturulma Tarihi: Nisan 28, 2020 09:50

Ankara’da 4 günlük sokağa çıkma yasağının ardından hareketlilik yaşandı. Vatandaşın maske taktığı ve kurallara uyduğu görülürken, toplu taşımayı kullanan kentliler de maske, eldiven ve siperlik kullandı.

Haberin Devamı

Başkent’te koronavirüsle mücadele kapsamında getirilen 4 günlük sokağa çıkma yasağının ardından, cadde ve sokaklarda hareketlilik yaşandı. Kentin işlek noktalarından olan 15 Temmuz Kızılay Milli İrade, Ulus ve Sıhhiye meydanlarında vatandaşlar kurallara uyarak, günlük hayatlarına devam etti. Araç ve yaya trafiğinin yoğunlaştığı, toplu taşımayı kullanmak zoruna olan vatandaşların ise eldiven, maske, siperlik kullandıkları ve sosyal mesafe kuralına dikkat ettikleri görüldü. Meydanda devriye görevi yürüten polis ekipleri, yanlarında getirdikleri yemler ile güvercinleri besledi. Güvenpark ile Kuğulu Park’ın sakin görüntüsünü sürdürdü. Pazar yeri ve market gibi halkın toplu olarak bulunduğu yerlerde vatandaşlar maske takarak, karara uydu.

Gündelik hayat artık maskeli

Meydanlarda belirli noktalarda görev yapan polis ekipleri, sokağa çıkma kısıtlaması bulunanlara yönelik denetleme uygulamalarını sürdürdü ve araçları durdurarak tek tek ateş ölçtü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!