Günay iki sergi açtı

Güncelleme Tarihi:

Günay iki sergi açtı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 29, 2011 00:00

İspanya’da düzenlenen “Genç Kreasyon için Injuve Ödülleri” yarışmasında ödül kazanan ressam Jale Çelik’in “Eksik Gerçek” isimli sergisi, Cermodern’de açıldı.

Haberin Devamı

İSPANYA Büyükelçiliği’nin katkılarıyla düzenlenen “Diseno Injuve 2010” sergisi, İspanya’nın en genç tasarımcılarının yaptıkları çalışmaların ilginç bir seçkisini bir araya getiriyor.

“2010 Genç Kreasyon İçin Injuve Ödülleri” yarışmasında ödül kazanan ve seçilen grafik, moda, endüstri, ürün, iç mekân veya sanat tasarımcıları, son kreasyonlarını ve projelerini sunuyor. Serginin açılışına Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay’ın yanı sıra bazı büyükelçiler ve davetliler de katıldı. Sergi 28 Mayıs’a kadar ziyaret edilebilecek.

Ressam Jale Çelik’in “Eksik Gerçek” isimli resim sergisi de yine Cermodern’de görücüye çıktı. Açılışını Bakan Ertuğrul Günay’ın yaptığı sergiyi ziyaret edenler arasında oyuncu Fadik Sevin Atasoy ile çok sayıda sanatsever de yer aldı.
16 Mayıs’a kadar açık kalacak sergide, sanatçının soyut tarzda çalışmaları yer alıyor. Dördüncü kişisel sergisini açtığını söyleyen ressam Jale Çelik, “Eksik Gerçek”in, İstanbul’un ardından Ankara’da açıldığını ve daha sonra Berlin’e gideceğini söyledi. Tual üzerine akrilik çalışmaların her birinin yaklaşık iki ayda tamamlandığını anlatan Çelik, amacının Türk resminin dünyada tanınmasını sağlamak olduğunu ifade etti.


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!