‘Güç’ gösterisi sürüyor

Güncelleme Tarihi:

‘Güç’ gösterisi sürüyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 31, 2016 16:08

İkinci Futbol Liginde mücadele eden Başkent’in iki ekibi, zirve yarışında sağlam gidiyor.

Haberin Devamı

Beyaz Grupta yer alan Keçiörengücü, sahasında Konya Anadolu Selçukspor’u 1-0 yenip liderliğini devam ettirdi. Kırmızı gruptaki Ankaragücü ise Eyüpspor’u 2-0 ile geçip, lider Gümüşhanespor ile arasındaki gol farkını bire düşürdü. İkinci Futbol Ligi Kırmızı Grupta 9. hafta geride kalırken, zirve yarışının içindeki iki takım, sahadan 3’er puanla ayrılıp yoluna devam etti. Geride kalan haftada, Ankara ekipleri; 3 galibiyet, bir beraberlik ve bir yenilgi aldı. Ankaragücü ve Keçiörengücü kendi sahasında, Etimesgut Belediye deplasmanda kazanırken, Bugsaş evinde berabere kaldı ve Hacettepe ise deplasmanda yenildi. İkinci Lig Beyaz Grupta mücadele eden ve 4. haftada liderlik koltuğuna oturan Keçiörengücü, 9. hafta maçında Aktepe Stadı’nda ağırladığı Konya Anadolu Selçukspor’u, golcüsü Yıldıray Koçal’ın penaltısı ile 1-0 yendi ve liderliğini sürdürdü. 9 maç sonunda 20 puana ulaşan mor-beyazlılar, 10. haftada deplasmanda Nazilli Belediye ile karşılaşacak.

Haberin Devamı

‘Güç’ gösterisi sürüyor

4 MAÇLIK ZAFER SERİSİ

Kırmızı grupta sezona zirve iddiası ile başlayan Ankaragücü, 5 maçlık seyircisiz oynama cezasının son kez uygulandığı müsabakada Eyüpspor’u 2-0 ile geçti ve lider Gümüşhanespor’u yakından takibini sürdürdü. Sarı-lacivertliler, bu galibiyetle birlikte puanını 21’e yükseltirken, üst üste 4. maçından da galip ayrıldı. Lider ile gol averajını bire düşüren Ankaragücü ligin 10. haftasında Başkent derbisinde Etimesgut Belediye ile Etimesgut’ta karşılaşacak.

ETİMESGUT TIRMANIŞTA

Kırmızı grupta sezona iyi başlayamayan Etimesgut Belediye son dönemde tırmanışa geçti. Geride kalan hafta derbide Bugsaşspor’u tek golle geçen siyah-beyazlılar, hafta sonunda Tuzlaspor’u deplasmanda 2-1 yenip, puanını 14 yaptı ve 8. basamağa geldi. Bu grubun diğer takımı Bugsaşspor ise kendi evinde 1461 Trabzon ile 2-2 berabere kaldı. Bugsaş haftaya deplasmanda Menemen Belediye ile karşılaşacak.

Haberin Devamı

HACETTEPE YİNE KAYIP

Beyaz grubun Başkent temsilcilerinden Hacettepe, kan kaybını durduramadı. Çıktığı son 4 maçta, üçüncü yenilgisini alan mor-beyazlılar, deplasmanda Bucaspor’a 2-0 yenildi. Üst üste gelen kayıpların ardından 10 puanda kalan ve 11. basamağa gerileyen mor-beyazlılar, 10. haftada Cebeci İnönü Stadı’nda Ofspor’u ağırlayacak.

TAŞDEMİR: "TARAFTARLA FARKLI OLACAK"

Ankaragücü Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, kaybettikleri Gümüşhane maçından bu yana bol pozisyonlu bol tempolu maçlar oynadıklarını belirtip, taraftarın stattaki yerini alması ile birlikte daha farklı kazanacakları maçlar oynayacaklarını ileri sürdü.Kazanmaya odaklı hazırlanıp maçlara çıktıklarını belirten Taşdemir, şunları söyledi:“Eyüp maçını güzel bir galibiyetle taçlandırdık. Lig zorlu ve biz galibiyet serimizi devam ettirmek istiyoruz. Her geçen gün işimiz daha da zorlaşıyor. Sorumluluğumuzun bilincindeyiz bu yolda mücadelemizi veriyoruz. Bu kadar pozisyona giriyorsak, bunu daha çok değerlendireceğimiz maçlar da olacaktır. Cezamızın bitmesi ve taraftarlarımızın da desteği ile daha farklı galibiyetler alacağımıza inanıyorum.”

BAKMADAN GEÇME!