Gri duvarlar tuval oldu

Güncelleme Tarihi:

Gri duvarlar tuval oldu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 19, 2021 00:06

Yenimahalle Belediyesi personeli Ressam Cihan Kırbıyık, ilçedeki boş duvarları yaptığı grafitilerle renklendiriyor. Doğa ve hayvan temalı resimlerin yanı sıra sosyal mesaj veren çalışmalar da gri duvarları süslüyor.

Haberin Devamı

Yenimahalle Belediyesi, kent estetiği çalışmaları kapsamında ilçe genelinde trafo ve parklardaki boş duvarlara grafiti çalışması yapıyor. Demetevler 90. Yıl Cumhuriyet Parkı’ndan başlayan rengârenk çalışmalar hızla devam ederken, ilçedeki tüm gri duvarlar tuvale dönüşüyor.
Ağırlıklı olarak doğa ve hayvan temalı resimler duvarlarda yerini alırken, bazı bölgelerde de ilçe sakinlerini bilgilendirmek amacıyla kadına şiddete, sağlık çalışanlarının önemine ya da eğitime dikkat çekmek için uyarıcı ve farkındalık oluşturan çizimler duvarları süslüyor.

Gri duvarlar tuval oldu


SOSYAL MESAJ VERİYOR

Yenimahalle’de kent estetiğine, ağaçlandırma, çiçeklendirme ve yeşillendirme çalışmalarına ağırlık verildiğini kaydeden Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Grafiti çalışmalarımız ile hem kötü ve kirli görüntüleri yok ediyor hem de sosyal mesajlarla toplumumuzu bilgilendirmeyi amaçlıyoruz. Çalışmalarımız tamamladığında Yenimahalle’miz rengârenk bir görüntüye kavuşacak” dedi.

Gri duvarlar tuval oldu


30 NOKTADA TAMAMLANDI

Haberin Devamı

Yenimahalle Belediyesi, Park Bahçeler Müdürlüğü personeli Ressam Cihan Kırbıyık, birbirinden güzel çalışmalarıyla duvarları süslüyor. Bugüne kadar 90. Yıl Cumhuriyet Parkı, Ragıp Tüzün Parkı, Sağlık Çalışanları Parkı, Efeler Koşu Yolu, GMK Spor Kompleksi içi başta olmak üzere 30’a yakın farklı noktada çizimler tamamlandı.

Gri duvarlar tuval oldu


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!