Gölbaşı’nda kış hazırlıkları tamamlandı

Güncelleme Tarihi:

Gölbaşı’nda kış hazırlıkları tamamlandı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 11, 2018 15:55

Gölbaşı’nda kış hazırlıkları tamamlandı

Haberin Devamı

ANKARA, (DHA) - GÖLBAŞI Belediye Başkanı Fatih Duruay, Fen İşleri Müdürlüğü kar ve buzla mücadele ekiplerini ziyaret etti.
Başkan Fatih Duruay, yaklaşan kış ayları öncesi Gölbaşı Belediyesi olarak tüm hazırlıkların tamamlandığını söyledi. Gölbaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü kar ve buzla mücadele ekipleri belirli noktalarda 55 personel ve 31 araçtan oluşan filo olası kar yağışı ve buzlanmaya karşı mücadele edecek. Gölbaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nün yaptığı açıklamada, “8 adet tuz serici ve kar küreme aracı, 4 adet greyder, 8 adet kamyon, 2 adet bobcat, 8 adet traktör, 1 adet dozer ve 24 saat 3 vardiya halinde çalışacak 55 kişilik personel, kar ve buzla mücadele için hazır bekletiliyor. Gölbaşı için 4 bin ton tuz hazır halde bulunuyor” denildi.
“Gölbaşı’nda kış sert geçiyor” diyen Başkan Duruay, “Biz de buna göre hazırlıklarımızı yaptık. Vatandaşlarımızın mağdur olmaması gerekli önlemleri aldık. Fakat vatandaşlarımız, can ve mal güvenliği için aşırı karlı havalarda mümkün olduğu kadar araçları ile trafiğe çıkmasınlar. Ayrıca kar lastiklerini ve zincirlerini takmayı da ihmal etmesinler” şeklinde konuştu.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!