Gölbaşı Aile Sağlık Merkezleri'nde yoğun dezenfeksiyon çalışması

Güncelleme Tarihi:

Gölbaşı Aile Sağlık Merkezlerinde yoğun dezenfeksiyon çalışması
Oluşturulma Tarihi: Eylül 03, 2020 11:24

Gölbaşı Aile Sağlık Merkezleri'nde yoğun dezenfeksiyon çalışması

Haberin Devamı

Mehmet DEMİR/ANKARA, (DHA)- GÖLBAŞI Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçede bulunan Aile Sağlık Merkezleri'nde koronavirüs salgınına karşı dezenfeksiyon çalışmaları sürüyor.
Gölbaşı Belediyesi, koronavirüse karşı alınan tedbirleri uygulamaya devam ediyor. Vatandaşların kullanım alanlarının tamamı kurulan ekipler tarafından titizlikle dezenfekte ediliyor. İlçe genelinde bulunan Aile Sağlık Merkezleri'nde dezenfekte çalışmalarını tamamladıklarını söyleyen Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, "Aldığımız tedbir ve önlemlerle çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz. Camilerimiz, taksi durakları ve berberler gibi vatandaşlarımızın yoğunlukla tercih ettiği bölgelerde de ilaçlama ve dezenfektan çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Sizlerin sağlığı bizler için her şeyden önemli. Sizlerde lütfen sosyal mesafe kurallarına uyarak hem kendinizin hem de sevdiklerinizin sağlığını koruyun" dedi.
'GİRİŞ ÇIKIŞLARDAKİ ÖNLEMLERİMİZİ ARTIRACAĞIZ'
Artan vakalar sonrası Gölbaşı Belediyesi'ne girişlerde HES uygulamasını hayata geçirdiklerini de hatırlatan Başkan Şimşek, "Bu sayede vatandaşlarımızın sağlığını ve belediyemize giriş çıkışlardaki önlemlerimizi arttırmış olacağız. Giriş çıkışlarda sıkıntı yaşamamak adına belediyemiz de işi olan vatandaşlarımızın HES kodu almalarını önemle rica ederiz. Alınan karar için Ankara Valiliği'ne teşekkürlerimizi iletmek isterim" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!