Gökyüzünün gururu

Güncelleme Tarihi:

Gökyüzünün gururu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 30, 2021 23:18

Türkiye’nin ilk kadın taarruz helikopter pilotu Özge Karabulut, Ankaralı kadın girişimcilerin konuğu oldu. Karabulut, görevinden gurur duyduğunu söyledi.

Haberin Devamı

Ankara Sanayi Odası (ASO) koordinatörlüğünde çalışmalarını sürdüren TOBB Ankara Kadın Girişimciler Kurulu’nun ‘Öncü Kadınlar’ etkinliklerinin 6’ncısı, Türkiye’nin ilk kadın taarruz helikopter pilotu Komiser Yardımcısı Özge Karabulut’un katılımıyla gerçekleştirildi. Video konferans yöntemiyle yapılan etkinliğe ASO Başkanı Nurettin Özdebir, TOBB Ankara Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Belma Yılmazyiğit, ASO yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda kadın girişimciler katıldı. Çocukluk hayalinin asker ya da polis olmak olduğunu söyleyen Özge Karabulut, son 2 yılı pilot olmak üzere 4 yıldır emniyet teşkilatında görev yaptığını kaydetti. Karabulut, Türkiye’nin ilk kadın taarruz helikopter pilotu olmaktan ve bu görevi gerçekleştirmekten gurur duyduğunun altını çizdi.

Gökyüzünün gururu


KADINLAR HER ALANDA BAŞARILI

Kadınların her alanda başarılı olduğunu belirten Belma Yılmazyiğit, bu başarıları görmek için göklere bakmanın yeterli olduğunun altını çizdi. Türk kadınlarıyla gurur duyduklarını belirten Nurettin Özdebir, “Özge Hanım, Türk kadınının cesaretiyle her şeyi başarabileceğini kanıtladı ve kadınlarımıza örnek oldu. Kadınlarımız özgüvenlerini kazandıkça, büyük ve stratejik görevler üstlendikçe ülkemizi daha ileriye götürecekler” dedi

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!