Gökçek’ten 50 TL borç istedi

Güncelleme Tarihi:

Gökçek’ten 50 TL borç istedi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 31, 2015 11:34

Büyükşehir Belediyesi’nin, Ankaralıların sorun ve şikâyetlerini dinlemek-çözmek amacıyla faaliyete geçirdiği Alo 153 Mavi Masa’ya, 2015’te ilginç talerler de geldi.

Haberin Devamı

Geçen yıl, 1 milyon 200 bin vatandaşın taleplerini dinleyip, sorunları çözüme kavuşturduklarını belirten Büyükşehir yetkilileri, bazı ilginç diyalogları paylaştı. Evden kaçıp Mavi Masa’yı arayan 23 yaşındaki genç kızı, evine dönmeye ikna eden, eşiyle kavga eden kişileri dinlemek durumunda kalan Mavi Masa personeline, patronu resmi tatilde çalıştırdığı için şikâyet edenden, sevdiği kızı Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in istemesini talep edene kadar çok ilginç başvurular geldi. O ilginç taleplerin bazıları şöyle:

2 SAATLİK BABALIK TALEBİ

* Parkta otururken ağaçlarda bulunan kuşlar pisliklerini üzerimize bırakıyorlar. Bankların üzerine çadır konulmasını istiyoruz.
* Başkanım, ben Şentepe’de küçük bir esnafım. Benim istediğim biri var. Yalnız babası bir yanlış anlama yüzünden vermiyor. Benim babam da beyninden rahatsız ve akli dengesi tam olarak yerinde değil. Başkanım, sizden Allah rızası için bana 2 saat bir babalık yapmanızı istiyorum.
* Lütfen beni rahatsız eden şu sorunları çözün: Cadde üzerinde simitçilerin bağırması. Apartman önündeki ağaçlar rahatsızlık veriyor.
* Ambulans sireninin gerekli olmadığını düşünüyorum ve caddeden geçerken açmamalarını istiyorum.
* Kızım orası Melih Beyin evi mi? Bana bu numarayı verdiler. Ben 70 yaşında yaşlı bir bayanım. Kızım Melih Bey, bu 60 yaş üstü yaşlılara serbest geçiş kartı çıkartıyor ya, buna ödenen para 30 bile az, 70 TL yapsın.
* Burnum kanıyor, yardım edin.
* Sayın Melih Gökçek Başkanımdan 50 TL borç para istiyorum.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!