Gençler’de zorunlu revizyon

Güncelleme Tarihi:

Gençler’de zorunlu revizyon
Oluşturulma Tarihi: Mart 05, 2020 09:13

Süper Ligde en kritik haftalar geçilirken, Stancu ve Sefa’nın sahalara dönmesi yaklaşık 2 ayı bulacak. Ayite, Erdem, Polomat ve Arda bir süredir takımdan ayrı kaldı. Candeas cezalı duruma düştüğünden Antalyaspor maçında forma giyemeyecek.

Haberin Devamı

Süper Ligin 24. hafta maçında, zirve adaylarından Galatasaray’a deplasmanda 3-0 yenilen ve 27 puanda kalıp, sıralamada bir basamak aşağı inen Gençlerbirliği’nde, son dönemde artan sakatlıklar ve cezalar, teknik ekibi kadro kurma konusunda farklı arayışlara yönlendiriyor.
Kırmızı-siyahlılarda, bir süredir sakatlıkları nedeniyle Arda, Polomat ve Ayite takımdan uzak kaldı. Erdem Özgenç ise sakatlığı nedeni ile son Galatasaray maçında forma giyemedi. Beştepe kurmaylarını bu anlamda en çok endişelendiren ise Sefa Yılmaz ile Bogdan Stancu’nun yeniden takıma dönüşünün yaklaşık iki ayı bulacak olması. Galatasaray ile oynanan müsabakada bu sezonki 8. sarı kartını gören Portekizli oyuncu Daniel Candeas cezalı duruma düştü ve 25. haftada Eryaman Stadı’nda oynanacak kritik Antalyaspor maçında görev yapamayacak. Stancu, zaman zaman kanat olarak değerlendirilirken, gelinen son durumda, Rumen oyuncu ile birlikte Sefa’nın olmayışı, Candeas’ın devre dışı kalmasıyla birlikte, Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu’nun elinde bu bölgede kullanabileceği hazır isim olarak Nadir Çiftçi bulunuyor.

KART SINIRINDA OLAN İSİMLER VAR

Süper Ligde kritik haftalar geçilirken, kırmızı-siyahlı ekipte kart sınırında fazla oyuncu bulunması da dikkati çekiyor. Polomat ve Baiano’nun 7 sarı kartı var. Erdem Özgenç, Yasin Pehlivan ve Flavio Ramos ise üç sarı kartta. Bu oyuncular, oynadıkları ilk maçta sarı kart görmesi halinde, bir sonraki müsabakada cezalı duruma düşecek.
Gençlerbirliği ile Antalyaspor arasında 9 Mart Pazartesi günü oynanacak müsabakayı, Halil Umut Meler yönetecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!