Gençlerbirliği’nde çok mutluyum Ankara’yı seviyorum

Güncelleme Tarihi:

Gençlerbirliği’nde çok mutluyum Ankara’yı seviyorum
Oluşturulma Tarihi: Kasım 28, 2019 15:51

Gençlerbirliği’nin formda golcüsü Rumen Bogdan Stancu, 32 yaşında olmasına rağmen zayıf yönlerini geliştirmek için çalışmaya devam ettiğini söyledi.

Haberin Devamı

Son haftalarda attığı gollerle başkent ekibinin ligdeki yükselişinde önemli rol üstlenen Stancu, Hamza Hamzoğlu’nun takıma etkisi, kendi ve takımının performansı ve Gheorghe Hagi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

İYİLEŞTİRMEMİZ GEREKEN ŞEYLER VAR

“Hamza hoca, burada bazı şeylerin yeniden tazelenmesini sağladı. Gelir gelmez direkt yoğun bir şekilde çalışmaya girdi. Sanırım onun gelişi ve bu yoğun çalışmayla bazı şeyleri değiştirme, düzeltme şansımız oldu. Son iki maçımızı kazandık. Hâlâ çalışmamız ve iyileştirmemiz gereken şeyler var.”

KAZANMAYA DEVAM ETMEMİZ GEREKİYOR

“Lige baktığınız zaman takımlar arasında çok küçük puan farkı var. Arka arkaya 2-3 maç kazandığınız zaman kendinizi bir anda tablonun ilk bölümünde buluyorsunuz. Son iki maçımızı kazandık, kazanmaya devam etmemiz gerekiyor. Önümüzde Yeni Malatyaspor maçı var. Orada da galibiyet amaçlıyoruz.”

Haberin Devamı

GOL ATTIĞIM ZAMAN MUTLU OLUYORUM

Geride kalan 12 haftada 3’ü son 2 maçta olmak 6 gol atan Stancu, “Tabii ki gol attığım zaman mutlu oluyorum. Her futbolcu gol attığında mutlu olur fakat benim de geliştirmem gereken yanlarım var. Hâlâ bunlar üzerinde çalışıyorum. Umarım daha fazla gol atarım ve takımıma fayda sağlarım” diye konuştu. Hücum bölgesinde kanatlarda da oynayabilen Stancu, kendisini forvet bölgesinde daha iyi hissettiğini söyledi.

 

HAGI TEKRAR TÜRKİYE’YE GELMEK İSTİYOR

Türkiye’de ilk olarak 2010-2011 sezonunun ikinci devresinde vatandaşı Gheorghe Hagi’nin teknik direktörlüğünü yaptığı Galatasaray’da forma giyen Stancu, o döneme ilişkin şunları söyledi:
“Bence Hagi o zaman biraz şansızdı. Galatasaray’ın da o dönemde çok iyi bir kadrosu yoktu. Başka sebepler de vardı. Bizim için bir şeyler iyi gitmedi. Ancak Hagi çok iyi bir antrenör. Romanya’da şampiyon oldu, çok iyi bir akademisi var. Başarılı olduğunu düşünüyorum ve tekrar Türkiye’ye gelmek istediğini de biliyorum.”

Gençlerbirliği’nde çok mutluyum Ankara’yı seviyorum


KENDİMİ EVİMDE GİBİ HİSSEDİYORUM

Haberin Devamı

Ülkesi dışında sadece Türkiye’de futbol kariyerini sürdüren Stancu, burada çok mutlu olduğunu vurguladı.
2011 yılından bu yana Türkiye’de futbol oynayan Rumen golcü, “Özellikle Gençlerbirliği’nde çok mutluyum. Burada kendimi evimde gibi hissediyorum. Ankara’yı seviyorum, ailem burada mutlu. Her şey bu kadar mükemmelken niye buradan ayrılayım?” ifadelerini kullandı. Stancu, boş vakitlerinde neler yaptığıyla ilgili “Birçok oyuncu gibi ben de FIFA oynuyorum. Bunun haricinde bilardo ve bowling de oynuyorum” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!