GENÇLER’DEN GLADYATÖR ATAĞI

Güncelleme Tarihi:

GENÇLER’DEN GLADYATÖR ATAĞI
Oluşturulma Tarihi: Ocak 22, 2013 00:00

Sezon başında Belçikalı oyuncuyu transfer etmek için girişimde bulunan ancak sonuç alamayan kırmızı-siyahlılar, kiralık olarak getirdikleri tecrübeli oyuncuyu takımda tutmayı hedefliyor.

Haberin Devamı

Björn Vleminckx’nin MP Antalyaspor maçında 4 gol atması, Başkent ekibini harekete geçirdi.

Teknik Direktör Fuat Çapa’nın devre arasında transferini istediği iki isimden biri olan Vleminckx’nin Antalya maçını izleyen menajeri ile ilk görüşme gerçekleştirildi.

Süper Lig’in ikinci yarısına deplasmandaki 5-3’lük MP Antalyaspor Zaferi ile başlayan Gençlerbirliği’nde tüm gözler, çıktığı ilk maçta 4 gol atan Björn Vleminckx’nin üzerine çevrildi.
Başkent ekibinin yönetimi, sezon sonuna kadar kiralık olarak anlaşma sağladığı ancak satın alma opsiyonunu elinde tuttuğu oyuncuyu, takımda tutabilmek için ilk adımı attı. Tecrübeli forvetin Antalyaspor maçını izlemeye gelen menajeri ile ilk görüşmeyi gerçekleştiren kırmızı-siyahlılar, Belçika kulübü Brugge’yi ikna etmenin yollarını arıyor.
Gençlerbirliği yönetimi, Teknik Direktör Fuat Çapa’nın verdiği rapor doğrultusunda sezon başında da Vleminckx’yi transfer etme girişiminde bulunmuş, ancak hem kulübün hem de oyuncunun şartları üzerinde anlaşma yolu bulunamadığından, bu girişim sonuçsuz kalmıştı.

Haberin Devamı

ÇAPA VLEMİNCKX İLE İBRİÇİÇ’İ İSTEMİŞTİ

İlk yarının bitiminde, yönetim ve teknik ekiple yapılan değerlendirmede takıma takviye konusu kararlaştırılmış, Teknik Direktör Fuat Çapa, özellikle iki oyuncunun alınması yönünde talepte bulunmuştu. Bu oyunculardan biri Gaziantepspor’da forma giyen Bosna Hersekli Senad İbricic diğeri de Belçikalı Björn Vleminckx olmuştu.

BRUGGE 2 MİLYON EURO İSTİYOR

Vleminckx’i Hollanda takımı NEC Nimegen’den 3 milyon 300 bin Euro bonservis bedeli ile transfer eden Club Brugge’nin, satın alma opsiyonunu verdiği Gençlerbirliği’nden oyuncu için 2 milyon Euro talep ettiği öğrenildi. Menajeri aracılığıyla oyuncuya teklif götüren Başkent ekibi, bu rakamı 1 milyon 500 bin Euro ’nun altına çekebilmek ve Belçika kulübünü ikna edebilek için çalışmalara başladı.
Vleminckx’in MP Antalyaspor maçından sonra ailesini getirmek için Belçika’ya gittiği ve bugün Ankara’ya döneceği belirtildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!