Gel can dostum bu park senin

Güncelleme Tarihi:

Gel can dostum bu park senin
Oluşturulma Tarihi: Ocak 06, 2021 00:48

Mamak Belediyesi, sevimli dostlar için 450 metrekarelik oyun parkı kurdu. Vatandaşlar artık bu alanda, köpekleriyle tasmasız oynayabilecek.

Haberin Devamı

Mamak Belediyesi tarafından Kartaltepe Mahallesi’nde inşa edilen park alanının içerisinde 450 metrekarelik yeni köpek oyun parkı da yapıldı. Mamaklılar parkta, can dostlarıyla ile vakit geçirebilecek, köpekler oyun oynayıp özgürce enerjilerini atabilecek. Köpeklerin oyun oynayabilmesi ve eğitimi için açılan köpek oyun parkı hayvanseverler tarafından da büyük bir memnuniyetle karşılandı.


Gel can dostum bu park senin


TASMASIZ OYNAYABİLME İMKÂNI

Genelde parklarda, yeşil alanlarda köpeklerini serbestçe dolaştırmakta zorlanan vatandaşlar artık bu alanda sevimli dostlarıyla tasmasız oynayabilecek. Çocuklar da ebeveynlerinin kontrolünde parkta köpeklerle zaman geçirebilecek. Köpeklerin egzersiz ihtiyaçlarını karşılamasına imkân sağlayan parkurlara sahip 450 metrakarelik alan yalnızca köpekler için dizayn edildi. Özel olarak tel örgülerle ayrılan parkın üniteleri arasında köpek eğitim tüneli, yüksek atlama, engelli atlama, köpek eğitim tahterevallisi, engelli yürüyüş köprüsü, dairesel atlama, üçgen yürüyüş parkuru bulunuyor.

Gel can dostum bu park senin


ALANLARIN SAYISINI ARTTIRACAĞIZ

İlçede artık temalı parkları da Mamaklıların hizmetine sunmaya başladıklarını kaydeden Mamak Belediye Başkanı Murat Köse parkla ilgili şunları söyledi: “Köpek besleyen vatandaşlarımızın hem kendilerinin hem de can dostlarının birlikte keyifle vakit geçirebilecekleri bir alan oldu. Evcil dostlarımız burada tasmasız rahatça enerjilerini atabilecek. Sahipleriyle ve diğer evcil köpeklerle oyun oynayabilecek. Artık güzel Mamak’ı temalı parklarla da buluşturuyoruz. Mamak’ta ilk adımını attığımız bu alanların sayısını inşallah arttıracağız. Can dostlarımız için kurduğumuz bu parkta ilerleyen süreçte çeşitli aktiviteler de düzenlemeyi planlıyoruz” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!