Final haftaları Antep’te başlıyor

Güncelleme Tarihi:

Final haftaları Antep’te başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 02, 2021 00:45

Kırmızı-siyahlılar, Teknik Direktör Mehmet Altıparmak’ın “15 finalimiz var” sözlerinin ardından, ilk sınavını bugün Gaziantep FK karşısında verecek. Kalyon Stadı’nda saat 16.00’da başlayacak maçı, hakem Bahattin Şimşek yönetecek.

Haberin Devamı

Süper Lig’de 21 puanla sondan ikinci sırada yer alan Gençlerbirliği, 28. haftanın açılış maçında bugün Gaziantep FK ile deplasmanda karşılaşacak. Gaziantep Kalyon Stadı’nda saat 16.00’da başlayacak maçı hakem Bahattin Şimşek yönetecek. Süper Ligde oynadığı son 9 maçta galibiyet alamayan (7 yenilgi - 2 beraberlik) Gençlerbirliği, 1-1 biten Yeni Malatyaspor maçından sonra Teknik Direktör Mehmet Altıparmak’ın ‘15 finalimiz var’ sözlerinin ardından, kötü gidişe dur demek ve yeni bir başlangıç yapmak hedefiyle, sahaya çıkacak.
Ligde 40 puanla 7. basamakta duran ev sahibi ekip ise son 8 maçta 6 puan alırken, son olarak 24. haftadaki Göztepe maçında 3 puan kazandı. 2 takım bu güne kadar 6 kez karşılaştı. Gençlerbirliği bu maçların 4’ünü kazanırken, birini kaybetti, bir maç da berabere sonuçlandı. Sezonun ilk yarısında Ankara’da oynanan müsabaka 1-1 tamamlandı.
Başkent ekibi, Teknik Direktör Mehmet Altıparmak yönetiminde çıktığı 4 maçta, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet alırken, galip gelemedi.

HER MAÇ AYNI SENARYO TEKRARLANIYOR

Gençlerbirliği, sezon başından bu yana yaşadığı sorun ile bir kez daha yüzleşti. Kırmızı-siyahlılar, sakatlık ve cezalardan dolayı, Gaziantep FK maçında da bazı oyunculardan faydalanamayacak. Yeni Malatyaspor maçında sakatlanan oyunculardan Mustafa Akbaş’ın, ciddi bir durumunun olmadığı belirtilirken, Halil İbrahim Pehlivan’ın bugünkü karşılaşmada forma giyemeyeceği öğrenildi.
Uzun süredir takımdan ayrı kalan Diego Angelo, takımla çalışmalara başlarken, tecrübeli savunmacının hazır olduğu belirtildi. Kırmızı-siyahlılarda, Floyd Ayite cezası, Giovanni Sio hastalığı, Zargo Toure ve Bogdan Stancu ise sakatlığı nedeniyle görev yapamayacak.
Gaziantep FK’da ise sakatlığı süren Kana Bıyık, forma giyemeyecek.

Kadrolar:

Gaziantep FK:

Haberin Devamı

GÜNAY
OLKOWSKI
MIRANDA
DJILOBODJI
TOŞCA
VETRİH
DE SOUSA
MORAIS
MIRALLAS
MAXIM
DICKO

Teknik Direktör: Ricardo Pinto

Gençlerbirliği:

NORDFELD
JOHANSSON
ARDA
MUSTAFA
POLOMAT
CANDEİAS
MOTTA
SONER
FURMAN
SEFA
LİMA

Teknik Direktör: Mehmet Altıparmak

Stat: Kalyon
Saat: 16.00
Hakem: Bahattin Şimşek
Yayın: Bein Sports

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!