Filede mini festival

Güncelleme Tarihi:

Filede mini festival
Oluşturulma Tarihi: Haziran 05, 2019 15:34

Anadolu Birlik Spor Kulübü’nün bu yıl ikincisini düzenlediği, “Ankara Mini Volley Fest”e 51 takımdan yaklaşık 400 sporcu katıldı.

Haberin Devamı

Festival havasında geçen turnuva kız voleybolcuların büyük mücadelesine ve renkli görüntülere sahne oldu.
Okullar kapanmadan önce bu yıl ikincisi düzenlenen ve şenlik havasında geçen “Ankara Mini Volley Fest”e, 19 kulüpten, 51 kız voleybol takımı ve bu takımlarda oynayan 12 yaş altı yaklaşık 400 sporcu katıldı. Bu sporculardan bir bölümü ilk kez sahaya çıkıp, hakem eşliğinde maç tecrübesi kazandı.

AYNI ANDA 5 MAÇ, 10 TAKIM

Turnuvada aynı anda 10 takım maç yaptı. Anadolu Birlik Spor Kulübü’nün, Balgat’taki açık hava tesislerinde gerçekleşen karşılaşmaları, Türkiye Voleybol Federasyonu’nun hakemleri yönetti. Hakemler karşılaşmalar esnasında, bir ilke de imza atarak, fair play’e uygun hareket eden kızlara lila renk kart kaldırdı. Maçlar sonunda aynı oyunculara kulüp tarafından ayrıca fair-play belgesi verildi.

TÜM SPORCULAR MADALYA ALDI

6 saatlik zorlu maratonun ardından en iyiler belirlendi. ABSK yalnızca turnuvanın en iyilerini değil, tüm sporcuları ödüllendirdi. ABSK Başkanı Atanur Yılmaz, “Bu sadece bir turnuva değil, aynı zamanda çocuklarımıza karne hediyesi olacak bir festivaldi. O nedenle sadece kazananlara değil, tüm çocuklarımıza madalya verdik” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!