Farkındalık mesajı

Güncelleme Tarihi:

Farkındalık mesajı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 07, 2019 09:19

Altındağlı gençler, ‘2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası'nı unutmadı.

Haberin Devamı

Aydınlıkevler Mahallesi Abdurrahim Karakoç Gençlik Merkezi üyeleri, lösemi hastalığına dikkat çekmek ve bu hastalıkla mücadele eden çocuklara destek olmak için kendi tasarladıkları maskeleri takarak, ‘Maskemi takarım, farkındalık oluştururum’ mesajı verdi. Maskeleri rengarenk boyayan, gönüllerince renklendiren gençler, maskelerin sevgi ve farkındalık için engel olmadığı mesajını verdi.

GÜZELLİKLERE BAKABİLMELİYİZ

Lösemi hastalığının çocukluk çağında sık görülen, tedavisi olan, ancak zorlu mücadele gerektiren bir hastalık olduğunu söyleyen Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, “Çocuklarımızın maskelerine değil, gözlerinin içindeki güzelliklere bakabilmeliyiz. Bulaşıcı olan hastalık değil, sevgisizlik. Bugün çocuklarımız çok duyarlı bir etkinlik gerçekleştirerek, bu hastalıkla mücadele eden arkadaşlarına, kardeşlerine destek oldular. Topluma da önemli bir mesaj verdiler. Kendilerine teşekkür ediyorum. Ben de herkesi bu konunun öneminin farkında olmaya davet ediyorum” dedi.

Haberin Devamı

LÖSEMİYE DİKKAT ÇEKTİLER

Gölbaşı Belediye Meclisi kasım ayı toplantısında da Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek ve meclis üyeleri farkındalık oluşturmak için maske taktılar. Lösemi hastalığına dikkat çekmek için mecliste hijyenik maske taktıklarını söyledi.

Farkındalık mesajı


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!