Evi pavyona çevirdiler

Güncelleme Tarihi:

Evi pavyona çevirdiler
Oluşturulma Tarihi: Ocak 15, 2021 00:28

Ankara polisi, koronavirüs tedbirlerini hiçe sayarak pavyona dönüştürülen bir eve baskın yaptı. Baskında evde eğlenen 3’ü kadın 8 kişiye para cezası uygulandı.

Haberin Devamı

Yenimahalle Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, 25 Mart Mahallesi’nde Osman Ö.’ye ait evin pavyona dönüştürüldüğü belirlendi. Önceki akşam eve baskın düzenleyen polis, 4 erkeğin alkol aldığı, 3 kadının konsomatrislik yaptığını belirledi. Evin farklı odalarında yapılan 35 adet çeşitli markalarda içki ele geçirildi. Ev sahibi Osman Ö.’nün de bulunduğu 8 kişiye, toplam 25 bin 200 lira idari para cezası uygulandı.

EV MÜHÜRLENDİ

Pavyona dönüştürüldüğü tespit edilen ev zabıta ekiplerince mühürlendi. ‘Kasten yaralama’, ‘dolandırıcılık’, ‘yağma’ ve ‘tehdit’ suçlarından sabıkalı olan ev sahibi Osman Ö. hakkında 4733 Sayılı Tütün, Tütün Mamulleri ve Alkol Piyasasının Düzenlenmesine Dair Kanunun ilgili maddeleri kapsamında 17 bin 399 lira idari para cezası uygulandı. 

Evi pavyona çevirdiler

Pavyona çevrilen evin sahibi Osman Ö.’nün müşterilere sipariş fişiyle hizmet verdiği görüldü. Sipariş fişinde içilen içkiler, mezeler ve masaya konsomatrislerin isimlerinin de yazıldığı görüldü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!