Evde karantina modu

Güncelleme Tarihi:

Evde karantina modu
Oluşturulma Tarihi: Mart 31, 2020 09:28

Korona salgını tedbirleri kapsamında “Evde kal” çağrısına Ankaralı ünlü isimler, günlerini evde geçirerek zaman zaman sosyal medyadan da paylaşımda bulunuyor.

Haberin Devamı

Ankara Devlet Opera ve Balesi eski dansçılarından Cemre Polat, baleyi bıraktıktan sonra dizi dünyasında şansını denedi. Kısa sürede birçok yapımda yer alan Polat, son dönemde evde kalmaktan sıkılanlar arasında. Kendini karantinaya alan genç oyuncu, fotoğrafını ‘karantina modu’ notuyla paylaştı.

GÜNLERİ KARIŞTIRDI

Son dönemde adından sıkça söz ettiren genç ve başarılı oyuncu Boran Kuzum, günleri karıştırdı. Ünlü oyuncu, son paylaşımının altına “What day was it?” (Hangi gündü?) notunu düştü. Oyuncunun paylaşımı çok sayıda beğeni ve yorum aldı.

Evde karantina modu


“EVDE KAL” ÇAĞRISI

Amerika Basketbol Ligi ekiplerinden Cleveland Cavaliers forması giyen Ankaralı milli basketbolcu Cedi Osman, Türkiye’deki vatandaşlara “Evde kal” çağrısı yaptı. Başarılı sporcu, antrenmandan bir fotoğrafını #evdekal etiketiyle paylaştı. Cedi Osman ayrıca, NBA internet sitesinden bir video paylaşmıştı. Cedi, mesajında, “Öncelikle bu virüsün yayılmasını engellemek için her şeyi yapmalıyız. Lütfen bir peçeteye hapşırın ya da öksürün, ardından çöpe atın. Kapı kolları, telefon ve anahtar gibi çokça temas ettiğimiz yerleri düzenli dezenfekte edelim. Herhangi bir hastalık belirtisinde hastaneye gitmek dışında lütfen evde kalalım. Herkese temiz ve sağlıklı yarınlar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Evde karantina modu


45’LİK PLAKLARLA STRES ATIYOR

Güzel sunucu Çağıl Özge Özkul, evde stresten uzak zaman geçirmek için farklı yöntemler uyguluyor. Instagram hikâyesinde “Stresten uzak durulmaya çalışılmalıdır” notunu paylaşan Özkul, hikâyenin devamında ünlü rock grubu Deep Purple’ın 45’lik albümlerinden birinin fotoğrafını paylaştı.

Evde karantina modu


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!