EtiATA Hizmet Birimi’nin 4 ana başlığı

Güncelleme Tarihi:

EtiATA Hizmet Birimi’nin 4 ana başlığı
Oluşturulma Tarihi: Mart 27, 2020 22:17

Etimesgut Belediyesi, 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlıkları olan vatandaşlara yönelik hizmetlerin daha hızlı ve sağlıklı yürütülebilmesi amacıyla EtiATA Hizmet Birimi kurdu. Birim, dört ana başlıkta çalışmalarını yürütüyor.

Haberin Devamı

1) Salgın nedeniyle risk grubuna giren vatandaşların evlerine kadar aşevi hizmeti götürülüyor. Üç çeşit yemek sefer taslarına konularak evlere servis ediliyor.
2) Ellerinde telsizle devriye gezen zabıta ekipleri, 65 ve üzeri ile kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşların alışverişleri yapılıyor, bankacılık işlemleri güvenli bir şekilde yerine getiriliyor.
3) 03122461358 irtibat numarasını arayan yaşlı, hasta ve engelli vatandaşlara kişisel bakım hizmeti veriliyor. Banyo yaptırılıyor, hastanın nevresim ve çarşafları değiştiriliyor.
4) Düzenli olarak sağlık kontrolleri yapılıyor, moral ve motivasyonları yüksek tutuluyor.

ONLAR BİZİM BAŞIMIZIN TACIDIR

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, ‘EtiATA Hizmet Birimi’ ile ilgili “Onlar bizim büyüklerimizdir, başımızın tacıdır. Tek isteğimiz, bu süreçte yaşlılarımızın evden çıkmamaları ve diğer hemşehrilerimizden zorunlu olmadıkça evlerinde kalmalarıdır” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!