Erdoğan'dan, altın madalya kazanan milli atlete tebrik

Güncelleme Tarihi:

Erdoğandan, altın madalya kazanan milli atlete tebrik
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 08, 2016 22:48

Erdoğan'dan, altın madalya kazanan milli atlete tebrik

Haberin Devamı

ANKARA, (DHA) - CUMHURBAŞKANI Erdoğan, Amsterdam'da düzenlenen 23. Avrupa Atletizm Şampiyonası'nda erkekler 400 metre kategorisinde birinci olan Yasmani Copello Escobar'ı tebrik etti. Milli atleti, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç da kutladı.
Cumhurbaşkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklada, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Amsterdam’da düzenlenen Avrupa Atletizm Şampiyonası’nda altın madalya kazanan milli atlet Yasmani Copello Escobar’a tebrik telgrafı göndermiştir" ifadelerine yer verildi.
BAKAN KILIÇ DA MİLLİ ATLETİ TEBRİK ETTİ
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç da yayımladığı tebrik mesajıyla milli sporcu Yasmani Copello Escobar'ı tebrik etti. Bakan Çağatay Kılıç, mesajında şu ifadelere yer verdi:
“23. Avrupa Atletizm Şampiyonası'nda erkekler 400 metre engelli finalinde altın madalya kazanarak Avrupa Şampiyonu olan milli sporcumuz Yasmani Copello Escobar'ı yürekten kutluyorum. Ay yıldızlı bayrağımızı kürsüye taşıyabilmek için ter dökerek bizlere mutluluk yaşatan, bu önemli başarıya ortak olan herkese ülkem ve milletim adına teşekkür ediyorum. Şampiyonada madalya kürsüsünde yer alarak bizleri gururlandıran milli atletimizin, kariyeri boyunca bu güzel başarıları sürdürmesini temenni ediyorum."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!