Engelsiz Sağlık Turizmi eğitimi Haymana’da başladı.  

Güncelleme Tarihi:

Engelsiz Sağlık Turizmi eğitimi Haymana’da başladı.
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2017 09:52

Engelsiz Sağlık Turizmi eğitimi Haymana’da başladı.  

Haberin Devamı

Yavuz ÇİFÇİ/ HAYMANA, (Ankara) (DHA)- ANKARA'nın Haymana İlçesi’nde “Engelsiz Sağlık Turizmi ile Yeni Hayatlar” projesi ile engelli bireylere 3 ay süreyle sağlık turizmiyle ilgili eğitim verilecek.
Türkiye Sağlık Turizmi Derneğince geliştirilen “Engelsiz Sağlık Turizmi ile Yeni Hayatlar” projesi ile engelli bireylere 3 ay süreyle çağrı merkezi operatörlüğü, mesleki İngilizce, kat hizmetleri eğitimleri verilecek.  Haymana Midas Otel sponsorluğunda yapılan projenin kapanış konferansına TBMM İdare Amiri ve AK Parti Çorum Milletvekili Salim Uslu,  Ankara İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Tanıtma Şube Müdürü Kudret Cabılar ve ilgililer katıldı.
Avrupa Birliğinin Katılım Öncesi Mali Yardım Aracının hibe desteğiyle Türkiye Sağlık Turizmi Derneği tarafından geliştirilen “Engelsiz Sağlık Turizmi ile Yeni Hayatlar” projesi ile dezavantajlı kişilerin sosyal entegrasyonu ve istihdam edilebilirliklerinin geliştirilmesi amaçlanıyor.
Proje kapsamında, kendilerini ifade edemeyen, çalışma hakkından yoksun kalan, gelişemeyen dezavantajlı bireylerin niteliklerini arttırarak, insan kaynağı ihtiyacını karşılamak hedefleniyor. 3 ay süren eğitimlerin ardından 2 aylık staj süresi bulunuyor.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!