En keyifli ders

Güncelleme Tarihi:

En keyifli ders
Oluşturulma Tarihi: Ocak 21, 2021 01:04

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Kahramankazan Belediyesi’nin Mobil EBA Destek Noktası Otobüsü’nü (EBABÜS) ziyaret ederek, öğrencilerle online derse katıldı. Ders sonrasında öğrencilerle kar topu oynayan Bakan Selçuk, o anın fotoğrafını, “Resmî bir okul ziyaretindeyiz. Saygıdeğer protokol karşımda. Açılışı da bakan yapıyor” notuyla sosyal medyadan paylaştı.

Haberin Devamı

Kahramankazan’ı ziyaret eden Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, ilk olarak Yassıören Mahallesi’nde lise öğrencileriyle buluşarak, bir süre sohbet etti, öğrencilere çeşitli hediyeler verdi. Bakan Selçuk daha sonra, Soğulcak Mahallesi’nde Kahramankazan Belediyesi’nin uzaktan eğitime katılma imkânı olmayan öğrenciler için hazırladığı Mobil EBA Destek Noktası Otobüsü’nde (EBABÜS) öğrencilerle online derse katıldı. Öğrencilerle birlikte ders dinleyen daha sonra sohbet eden Bakan Selçuk, çocuklara çeşitli hediyeler verdi.

En keyifli ders


KAR TOPU OYNAYARAK ŞAKALAŞTI

Selçuk, burada çocuklarla kar topu oynayarak şakalaştı. Öğrencilerle keyifli bir şekilde vakit geçiren Bakan Selçuk, o anın fotoğrafını, “Resmî bir okul ziyaretindeyiz. Saygıdeğer protokol karşımda. Açılışı da bakan yapıyor” notuyla sosyal medya hesabından da paylaştı. Bakan Selçuk son olarak ise aynı mahallede yaşayan Ödemiş ailesinin evini ziyaret ederek, 8. sınıf öğrencisi Sude Naz, 4. sınıf öğrencisi Yusuf ve 5 yaşındaki Muhammet Emin Ödemiş kardeşlerle sohbet edip, hediyeler verdi.

En keyifli ders


BİZLER İÇİN AYRI BİR MUTLULUK

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz da “Uzaktan eğitime katılma imkânı bulamayan yavrularımız için oluşturduğumuz Mobil EBA Destek Noktası Otobüsü’nün yavrularımızı öğretmenleriyle, arkadaşlarıyla buluşturması bizler için büyük mutluluk kaynağı. Sayın Bakan’ımız Ziya Selçuk’un da ilçemizi ziyaret etmesi ve EBABÜS’te çocuklarımızla derse katılması bizler için ayrı bir mutluluk. Bu anlamlı ziyareti için kendisine teşekkür ediyorum” dedi.

KÖY KÖY DOLAŞIYOR

Haberin Devamı

Kahramankazan Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle hazırlanan EBABÜS, farklı illerden gelen ve ilçenin değişik mahallelerinde kurdukları çadırlarda yaşayan mevsimlik tarım işçisi ailelerin çocukları ve ilçede uzaktan eğitime katılma imkânı olmayan öğrencileri öğretmenleriyle buluşturuyor. EBABÜS düzenli olarak ilçede 8 farklı noktadaki öğrencilerin derse katılmasını sağlıyor. EBABÜS’ün girişine kurulan ünitede ellerini dezenfekte eden öğrencilere maske de dağıtılıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!