Elçilik bahçesinde yoga buluşması

Güncelleme Tarihi:

Elçilik bahçesinde yoga buluşması
Oluşturulma Tarihi: Haziran 21, 2022 15:44

Hindistan’ın Ankara Büyükelçiliği, Uluslararası Yoga Günü’nü ‘İnsanlık için yoga’ temasıyla düzenlenen yoga eğitimiyle kutladı. Büyükelçilik bahçesinde düzenlenen etkinliğe çok sayıda yoga tutkunu katıldı.

Haberin Devamı

Etkinliğin ev sahipliğini Hindistan Büyükelçiliği Maslahatgüzarı Shri Gaurav Gandhi üstlendi. Gandhi, yoganın bir yaşam tarzı olarak artan popülaritesinin yanı sıra sağlığa muazzam faydaları olduğunu belirterek, “COVID-19 pandemisi sırasında yoga, insanlığa acıları hafifletmede hizmet etti. COVID sonrasında insanları şefkat, nezaket yoluyla bir araya getirecek, birlik duygusunu teşvik edecek ve aralarında esneklik inşa edecek” diye konuştu. Etkinliğe katılan Birleşmiş Milletler Mukim Koordinatörü Alvaro Rodriguez de kökleri Hindistan’da olan yoganın, artık dünya çapında uygulandığını, her inançtan, her kesimden insanlara fiziksel, ruhsal ve zihinsel sağlıklarını geliştirmek, dengelemek için ihtiyaç duydukları araçları verdiğini ifade etti.

Elçilik bahçesinde yoga buluşması


177 ÜLKEDE KUTLANIYOR

Haberin Devamı

Uluslararası Yoga Günü, Hindistan’ın girişimiyle 2015 yılından itibaren her 21 Haziran’da Türkiye’nin de aralarında bulunduğu 177 Birleşmiş Milletler üye ülkesinde kutlanıyor.

Elçilik bahçesinde yoga buluşması


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!