‘El bombası’ tehdidine soruşturma başlatıldı

Güncelleme Tarihi:

‘El bombası’ tehdidine soruşturma başlatıldı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 18, 2022 15:21

Ankara'da, şoför olarak çalıştığı taksiye arkadan çarpan belediye otobüsünün sürücüsü S.B.'yi, elindeki bıçakla araç camına vurup, “Evine el bombası atmazsam adam değilim” diyerek, tehdit eden E.Ö. hakkında 'tehdit' ve 'hakaret' suçlamalarıyla soruşturma başlatıldı.

Haberin Devamı

E.Ö. ifadesinde, otobüs şoförünün kendisine bıçak gösterdiğini iddia etti. S.B. ise E.Ö.’nün elindeki bıçak ile üzerine yürüdüğünü ve tehditler savurduğunu belirtti. Taraflar, ifadelerinin ardından serbest bırakılırken, E.Ö. hakkında ‘tehdit’, ‘hakaret’ ve ‘6136 sayılı kanuna muhalefet’ suçlarından soruşturma başlatıldığı belirtildi. Taksi şoförü E.Ö.’nün, olay sonrası işine son verildiği, Ankara Umum Otomobilciler Ve Şoförler Esnaf Odası’nın da para cezası uygulandığı öğrenildi.

‘El bombası’ tehdidine soruşturma başlatıldı


KAMERALARA YANSIMIŞTI

OLay geçen hafta perşembe günü, Çankaya ilçesi Tıp Fakültesi Caddesi'nde meydana gelmişti. S.B. yönetimindeki Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Elektrik Gaz Otobüs (EGO) Genel Müdürlüğü'ne ait otobüs, şoför olarak çalışan E.Ö.'nün kullandığı 06 T 4537 plakalı taksiye arkadan çarpmıştı. Araçlarda hafif hasar meydana gelirken, şoförler arasında tartışma başlamış, cep telefonu kamerasıyla da görüntülenen tartışma sırasında E.Ö.'nün, “Evine el bombası atmazsam adam değilim” diyerek, S.B.'yi tehdit ettiği duyulmuştu. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!