EGO Cep’te testte

Güncelleme Tarihi:

EGO Cep’te testte
Oluşturulma Tarihi: Mart 27, 2021 01:44

Hürriyet Ankara’nın 25 Mart’ta ‘Cep şaştı’ manşetiyle gündeme getirdiği EGO Cep’te uygulamasındaki sıkıntılarla ilgili EGO Genel Müdürlüğü, harekete geçti.

Haberin Devamı

EGO, otobüs konum ve durak bilgileri ile ilgili yaşanan sorunların giderilmesi amacıyla yapılan araç takip sistemini iyileştirme çalışmalarının test uygulamasına dün gece başlanıldığını çalışmanın bu gece 12’ye kadar süreceğini duyurdu. EGO’dan yapılan açıklamada, bu süreçte vatandaşların kesintisiz olarak EGO Cep’te uygulamasını kullanmaya devam edebilecekleri belirtilerek şu bilgilere yer verildi:

SIKINTI YÜKLENİCİ FİRMADAN

“Genel müdürlüğümüzce EGO Cep’te uygulamasının başlamasından itibaren rutin olarak iyileştirme ve güncelleme çalışmaları yapılmaktadır. Mevcut uygulamada görülen sorunlar, EGO Cep’te uygulamasının güncellenmemesi nedeniyle değil, Elektronik Ücret Toplama Sistemi (EÜTS) yüklenicisinin 2013’te imzalanan sözleşmenin araç takip sistemi ile ilgili maddesindeki yükümlülüklerini şimdiye kadar tam olarak yerine getirmemesinden kaynaklanmaktadır. 27 Mart 2021 Cumartesi günü (bugün) gerçekleştirilmesi planlanan sistemin iyileştirilmesine yönelik test çalışmasıyla, siz değerli vatandaşlarımıza daha iyi hizmet sunulması amaçlanmaktadır. Çalışma sırasında yaşanabilecek olası sıkıntılar için şimdiden özür diliyoruz.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!