EGO 1. Bölge Gölbaşı’na taşındı

Güncelleme Tarihi:

EGO 1. Bölge Gölbaşı’na taşındı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 01, 2022 22:03

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı paylaşımla, yaklaşık 30 yıldır Or-An Taş Ocakları Mevki’nde yer alan EGO 1. Bölge Otobüs İşletme Şube Müdürlüğü ve Tamir Bakım Atölyesi’nin 45 bin metrekare otobüs depolama alanına sahip Gölbaşı Karaoğlan Mahallesi’ndeki yeni yerine taşındığını açıkladı.

Haberin Devamı

Başkan Yavaş yaptığı paylaşımda, “EGO 1. Bölge İşletme Müdürlüğümüz artık 45.000 metrekare otobüs depolama kapasitesine sahip Gölbaşı Karaoğlan Mahallesi’ndeki yeni yerleşkesinde hizmet veriyor. Halı saha ve spor kompleksi gibi sosyal aktivite imkanları da bulunan yerleşkemiz tüm mesai arkadaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.

GÜVENLİK PERSONELİNE EĞİTİM

İl Emniyet Müdürlüğü ‘Özel Güvenlik Mesleki Geliştirme’ eğitim programı kapsamında BUGSAŞ Genel Müdürlüğü bünyesinde AŞTİ’de görevli 187 özel güvenlik personeline; motivasyon, teknik bilgi ve becerilerinin güçlendirilmesi amacıyla eğitim verildi. 6 gün süren programıyla personele, özel güvenlik hukuku, şüpheli kişi, paket ve araçlara karşı yaklaşım tarzı, öfke kontrolü ve stres yönetimi, etkili iletişim, güvenlik sistemleri ve cihazları konularında bilgi verildi.

EGO 1. Bölge Gölbaşı’na taşındı

Gölbaşı Karaoğlan Mahallesi’nde 66 bin 626 metrekarelik alana kurulan EGO 1. Bölge Otobüs İşletme Şube Müdürlüğü ve Tamir Bakım Atölyesi, 45 bin metrekare otobüs depolama alanına sahip.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!