Dükkânda çökme yaşandı

Güncelleme Tarihi:

Dükkânda çökme yaşandı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 03, 2021 20:32

Mamak Başak Mahallesi Özalp Caddesi’nde inşaat çalışması yapılan arazinin yanında bulunan kuruyemiş dükkânında önceki gece çökme yaşandı.

Haberin Devamı

Olayın gece yaşanması ve dükkânın kapalı olması olası bir facianın önüne geçti. Edinilen bilgiye göre olay gece saat 01.45 sıralarında yaşandı. Bir inşatta yapılan çalışma sonucunda yan tarafta bulunan kuruyemiş dükkânının çıkma tarafı çöktü. Çökme sonucunda markette bulunan bazı eşyalar ise inşaat alanına düştü. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri güvenlik şeridi çekerek market çalışanlarına haber verdi. Olay yerine gelen çalışanlar markette gerekli kontrolleri yaptıktan sonra ayrıldı. Polis ise tedbir amaçlı sabaha kadar olay yerinde nöbet tuttu. 

ÇÖKEBİLİR DEDİM

Olayın gündüz yaşanmamasının büyük bir şans olduğuna dikkat çeken dükkân sahibi İsmail Yılmaz, “Arkadaşlar hafriyat aldığında söyledim. Çıkma tarafı çökebilir dedim. Oda market önlemini alsın dedi. Market’te söyledim ‘kendine göre önlemini al daha sonra sıkıntı çıkabilir’ dedim. Her iki taraf da önlemini almadı” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!