Düelloyu Hürriyet kazandı

Güncelleme Tarihi:

Düelloyu Hürriyet kazandı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 03, 2019 17:11

Basın Futbol Turnuvası’nın eleme turunda karşı karşıya gelen Hürriyet ve Milliyet’in mücadelesi, gol düellosuna döndü. Kazananın, seri penaltı atışlarıyla belirlendiği maçta, turu atlayan taraf, 10-9’luk skor ile Hürriyet oldu.

Haberin Devamı

Mamak Belediyesi’nin, televizyon kanalları ve gazetelerde görev yapan basın mensuplarını yeşil sahada buluşturduğu, Basın Futbol Turnuvası’nda heyecan sürüyor. 32 medya kuruluşunun katıldığı turnuvada, basın mensupları eleme müsabakalarında ter döküyor. Her gün iki karşılaşmanın oynandığı turnuvada, altı gün geride kaldı.

TURUN EN ÇEKİŞMELİ MAÇI

Turnuvada önceki akşam Hürriyet Gazetesi ile Milliyet Gazetesi karşı karşıya geldi. İki takım oyuncularının da kıyasıya mücadele ettiği karşılaşma, eleme turunun en çekişmeli maçlarından birine sahne oldu. Normal süresi 5-5 berabere biten maçta kazanan, seri penaltı atışları sonucu belirlendi. Hürriyet Gazetesi, rakibini penaltılarda yenerek, adını bir üst tura yazdırdı. Günün ikinci maçında da Diyanet TV, rakibi NTV’yi penaltı atışlarında 4-3 mağlup etti.

Düelloyu Hürriyet kazandı


BOL GOLLÜ KARŞILAŞMALAR

Turnuvada şimdiye kadar oynanan diğer maçlardaki skorlar ise şöyle: A Haber 14-0 Kanal D, Show TV 3-0 CNN Türk, Kanal Urfa TV 17-0 Star TV, Çay TV 11-2 Ülke TV, TV Net 14-3 A Spor, CNN Radyo 8-2 Akit Medya Grubu, Sabah 3-0 Akşam, Beyaz TV 6-5 Polis Radyosu, SGK TV 3-0 ATV, Habertürk 3-0 TGRT.

Haberin Devamı

FİKSTÜR

İlk turda oynanılacak diğer maçların fikstürü:
* Anadolu Ajansı-Milli Gazete
* FOX TV-Kanal 7
* TRT-DHA
* KON TV-İHA

TURNUVA AMACINA ULAŞTI

Turnuva ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, şunları söyledi:
“Basın mensuplarının stres atmalarını sağlamak, spor yapmalarına katkı vermek için düzenlediğimiz bu turnuva amacına ulaştı. Basın mensuplarımız bu turnuva sayesinde birbirleriyle olan iletişimlerini kuvvetlendirdiler. Spor yaptılar. Bu tür etkinliklerimiz artarak devam edecek.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!