Dostluklar sorgulanıyor

Güncelleme Tarihi:

Dostluklar sorgulanıyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 27, 2020 01:24

Fransız yazar Eric Assous’un yazdığı ve oyuncu Sinan Pekinton rejisiyle sahneye konan ‘Kadınlarımız’, yarın saat 15.00’te Akün Sahnesi’nde izleyici ile buluşacak.

Haberin Devamı

Üç eski arkadaşın dostluklarına, aile ilişkilerine ve eşlerine karşı bir sorgulama yapan oyunun, sezon boyunca sahneleneceğini kaydeden Sinan Pekinton, “Oyun, toplam 28 provada hazırlandı” dedi. Pekinton, “İkisi evli, biri sevgilisiyle ilişki yaşayan üç arkadaşın hikâyesi. Bu üç arkadaş bir akşam buluşuyorlar. Buluşmaya üçüncü arkadaş bomba bir olayla geliyor. Oyun içinde bu bomba olay unutulup, 25 yıllık arkadaşlık, dostluk sorgulanıyor” diye konuştu.

İNSANİ İLİŞKİLER ANLATILIYOR

Oyunda insani ilişkilere dair birçok cümle olduğunu aktaran Pekinton, “Bu oyunu seyirci, özellikle evli çiftler izlediğinde kendi ilişkilerinde çok şeyi sorgulayacaklar. İlk perde gülmecesi biraz daha fazla ama ikinci perde kişiliklerin çarpıştığı daha sert bir oyun. 25 yıllık bir arkadaş olmasına rağmen ilişkilerini hep güzel anlatmışlar. Aslında hepimizde de var bu. Kendimizi dışarıya hep iyi ve güzel gösteririz ama içimiz kaynar. Hepsinin kendi içinde sıkıntıları var. Kendilerine ayna tutmamışlar” ifadelerini kullandı.

Dostluklar sorgulanıyor


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!