Doğayla iç içe

Güncelleme Tarihi:

Doğayla iç içe
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 22, 2022 16:22

ABB, ‘Gençlik Haftası’ kutlamaları kapsamında Kurtboğazı Barajı’nda doğa yürüyüşü düzenledi. Yaklaşık 200 katılımcı, doğayla iç içe vakit geçirme fırsatı yakaladı, yürüyüş yaptı, birçok etkinliğe katıldı.

Haberin Devamı

 

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin (ABB) ‘Gençlik Haftası’ kutlamaları kapsamında Kurtboğazı Barajı’nda düzenlediği doğa yürüyüşüne, 7’den 70’e başkentliler yoğun ilgi gösterdi. Yaklaşık 200 katılımcı, gün boyu doğayla iç içe vakit geçirdi, 5 kilometrelik parkurda yürüyüş yaptı, voleyboldan jimnastiğe birçok etkinliğe katıldı.

ETİMESGUT’LA BAŞLADI

Başkentli muhtarlarla iletişime geçerek doğa yürüyüşü yapmayı kararlaştırdıklarını ve yoğun katılım talebi aldıklarını belirten Muhtarlıklar Daire Başkanı Önder Yanmaz, “Muhtarlarımız aracılığıyla ilk etapta Etimesgut bölgesini baz alarak 200 vatandaşımızı Kurtboğazı Barajı’nda doğa yürüyüşüne davet ettik ve güzel bir hafta sonu geçirdik” derken, Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanı Mustafa Artunç ise tüm başkentlileri spora teşvik etmeyi amaçladıklarını vurguladı.

Doğayla iç içe


YKS ADAYLARINA DENEME SINAVI

Haberin Devamı

Öte yandan ABB, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) için gerçekleştirdiği deneme sınavının ardından şimdi de Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) hazırlanan adaylara ücretsiz deneme sınavı desteği sağladı. Üniversite sınavlarına hazırlanan adayların sınav stresini azaltmak ve sınavlara hazırlanmalarına katkı sağlamak amacıyla aile yaşam merkezlerinde ve çocuk kulüplerinde hafta sonu YKS deneme sınavı yapıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!