Dijital mecrada seçim kampanyası

Güncelleme Tarihi:

Dijital mecrada seçim kampanyası
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 25, 2021 23:48

Türkiye genelinde çeşitli nedenlerle boş bulunan mahalle, köy muhtarlıkları ve ihtiyar heyetleri için 6 Haziran'da sandık başına gidilecek.

Haberin Devamı

Koronavirüs salgını nedeniyle seçim kampanyasını yüz yüze görüşme yerine dijital mecralarda yürüten Çankaya Aşık Paşa Mahallesi muhtar adayı 46 yaşındaki Çiğdem Kolsuz, şunları söyledi:
“25 yıldır görevde olan muhtar COVID-19 nedeniyle hayatını kaybetti, bu yüzden mahallemizde muhtarlık seçimi yapılacak. Bundan önceki muhtar seçimlerinde de adaydım. O dönemde salgın olmadığından mahalle sakinleri ile yüz yüze görüşmeler yapmıştım. Ancak bu seçimlerde salgın nedeniyle yüz yüze yürüteceğim bir kampanyadan mahalle sakinlerinin tedirgin olacağını düşündüm. Bu nedenle cep telefonumdan ya da diğer görüntülü görüşme mecraları üzerinden dijital yöntemlerle seçmenlerimizle buluşuyoruz. Mahallede oy kullanacak seçmen sayısı 6 bin civarında. Aza adaylarımın da çabasıyla günde yaklaşık 200-250 kişi ile dijital yollarla görüntülü görüşüyorum. Bu görüşmeler sırasında mahallenin sorunlarını da birebir öğrenip çözüm yolları geliştiriyoruz." 

Dijital mecrada seçim kampanyası


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!